Lubczyk....a poza ortografią masz jeszcze coś do powiedzenia?, bo z wyjątkiem złośliwości (na innych wątkach również),
jakoś nic sobą nie reprezentujesz. Jak widzisz jest to forum kulinarne i cała swoją elokwencję przełóż na ten temat.
W przeciwnym wypadku nie będziesz to mile widziany(a).
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Lubczyk....a poza ortografią masz jeszcze coś do powiedzenia?, bo z wyjątkiem
> złośliwości (na innych wątkach również),
> jakoś nic sobą nie reprezentujesz. Jak widzisz jest to forum kulinarne i cała
> swoją elokwencję przełóż na ten temat.
> W przeciwnym wypadku nie będziesz to mile widziany(a).
> Bahus
Dzięki Bahus! Ale się wygłupiłam z tą ortografią - tym bardziej że od 2 miesięcy mam magistra upssssssssssss.......!!!!!!! Co do porzeczek to mam ich w domu pełno i oprócz jedzenia z cukrem - nie mam pojęcia co z nimi zrobić. Jeszcze raz dzięki za słowa pocieszenia
Martyna
Myślę że już porzeczki się skończyły, ale można z nich zrobic dużo naprawdę pysznych potraw i ciast. Napisz co Cię konkretnie interesuje a postaram się pomóc.
Bahus
Pewnie zapomniałem, ale to nic straconego. :)))) Włwśnie wczoraj nalałem alkoholem
uzbierane w lesie jeżyny. Szkoda że nie możecie zobaczyć moich rąk aż do łokci; krwawy horror :)))))
Bahus
Czy ma ktoś pomysł co można zrobić z czerwonej pożeczki? Dzięki za rady
Masz na myśli poRZecki czy poŻeczki?
Oczywiście ja mam na myśli poRZeczki.
Lubczyk....a poza ortografią masz jeszcze coś do powiedzenia?, bo z wyjątkiem złośliwości (na innych wątkach również),
jakoś nic sobą nie reprezentujesz. Jak widzisz jest to forum kulinarne i cała swoją elokwencję przełóż na ten temat.
W przeciwnym wypadku nie będziesz to mile widziany(a).
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Lubczyk....a poza ortografią masz jeszcze coś do powiedzenia?, bo z wyjątkiem
> złośliwości (na innych wątkach również),
> jakoś nic sobą nie reprezentujesz. Jak widzisz jest to forum kulinarne i cała
> swoją elokwencję przełóż na ten temat.
> W przeciwnym wypadku nie będziesz to mile widziany(a).
> Bahus
Dzięki Bahus! Ale się wygłupiłam z tą ortografią - tym bardziej że od 2 miesięcy mam magistra upssssssssssss.......!!!!!!! Co do porzeczek to mam ich w domu pełno i oprócz jedzenia z cukrem - nie mam pojęcia co z nimi zrobić. Jeszcze raz dzięki za słowa pocieszenia
Martyna
Myślę że już porzeczki się skończyły, ale można z nich zrobic dużo naprawdę pysznych potraw i ciast. Napisz co Cię konkretnie interesuje a postaram się pomóc.
Bahus
Bahus, a tak w ogole swego czasu deklarowales cos wiecej o nalewkach i co???????
Czy pozniej siupac bedziemy skoro produkcja ma postoj??????
Pewnie zapomniałem, ale to nic straconego. :)))) Włwśnie wczoraj nalałem alkoholem
uzbierane w lesie jeżyny. Szkoda że nie możecie zobaczyć moich rąk aż do łokci; krwawy horror :)))))
Bahus
zerknij http://wielkiezarcie.com/przepis3092.html
Bahus
Z tego co wiem przypadkiem, soki porzeczkowe mają być wkrótce tematem DK.