hihi, autes, jak najedziesz na przepis kursorem , to wyskakuje ci taka chmurka gdzie jest podany autor przepisu, ilosc opinii i kiedy zostal podany,Prosilam o to Pampasa jzu dawno i dzisiaj jak wstalam patrze a tam moje CHMURKi:)
Pozdrawiam
Paula
pampas, przestaw forme pokazywania chmurek, tj. nie pod nazwa przepisu a nad :-)
Przykladowo: jesli konczy sie kolumna z nazwami przepisow to chmurki prawie nie widac a jak bedzie nad nazwa to bedzie OK.
Kumasz ? :D
Dziekuje Co strasznie Pampasku za te chmurki:).Juz myslalam ze zapomniales o nich , a tu dzisiaj wstaje i jaka niespodzianka!!Naprawde Super!
hihi, autes, jak najedziesz na przepis kursorem , to wyskakuje ci taka chmurka gdzie jest podany autor przepisu, ilosc opinii i kiedy zostal podany,Prosilam o to Pampasa jzu dawno i dzisiaj jak wstalam patrze a tam moje CHMURKi:)
Pozdrawiam
Paula
Super!
Bardzo mi sie podoba :)
Kliopu
Super!
Bardzo mi sie podoba :)
Kliopu
Wiecie, co? Ja nie jestem zbyt kumata w komputerze, ale mnie się ni robią żadne chmurki! Jak to się robi????
No tak, ale mnie się nie pokazuje nic, nul, zero informacji.... To co, aj jakas głupia jestem? ale aż tak?
Jednak jestem głupia, odblokowałam sobie jakies popupy i pokazują się chmurki :))) Fajowe, rzeczywiście:)
pampas, przestaw forme pokazywania chmurek, tj. nie pod nazwa przepisu a nad :-)
Przykladowo: jesli konczy sie kolumna z nazwami przepisow to chmurki prawie nie widac a jak bedzie nad nazwa to bedzie OK.
Kumasz ? :D
pozdrawiam,
shuludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
popieram :))