Witam :) Kupiłam taką maszynę ale bez instrukcji, są tylko nazwy programów są w języku niemieckim, może ktoś z was ma taką maszynę i ma opis działania poszczególnych programów.
bardzo proszę o instrukcję na krygdecz@wp.pl .Co prawda to kupiłam niemiecką maszynę , ale mam nadzieję że przyda mi się ta instrukcja . Moja maszyna po trzykrotnym wypieku chleba albo się rozregulowała albo zepsuła , bo tylko wyrabia a nie piecze .
Witam :) Kupiłam taką maszynę ale bez instrukcji, są tylko nazwy programów są w języku niemieckim, może ktoś z was ma taką maszynę i ma opis działania poszczególnych programów.
Pozdrawiam serdecznie
Rossa
hallo
nie mam wprawdzie ani takiej maszyny ani instrukcji ale znam niemiecki wiec jak chcesz to napisz jakie tam sa programy moze mbeda ci mogla pomoc
tomy
Bardzo dziękuje za chęć pomocy :) Już mam instrukcję :) jeśli ktoś będzie chciał, to chętnie udostępnię.
Pozdrawiam serdecznie
Limonka
hallo
no to zycze ci zebys byla ze swojej maszynki zadowolona i zeby chlebek wychodzil zawsze dobry
zycze przyjemnego dnia
tomy
jeśli by była taka mozliwość to bardzo prosze o przesłanie przetłumaczonej instrukcji na adres ewa.kukawska@wp.pl
bardzo proszę o instrukcję na krygdecz@wp.pl .Co prawda to kupiłam niemiecką maszynę , ale mam nadzieję że przyda mi się ta instrukcja . Moja maszyna po trzykrotnym wypieku chleba albo się rozregulowała albo zepsuła , bo tylko wyrabia a nie piecze .