Cześć!
Ja mam jeszcze jedną propozycje choć wiem, że jesteś zarobiony.
Warunkiem jest ilość miejsca jaką dysponujesz na dysku.
Chodzi o umieszczenie w podgladzie użytkownika wiekszej liczby zdjęć.
Jakiś link to portfolio. Są pomysły by pokazać nie tylko portawy ale i kompozycje kulinarne, przybrane stoły, zioła (np: własne w doniczkach). I takie tam różne.
Jest jakaś szansa?
Ciag dalszy pomysłu (poszepnięty przez forumowiczów):
Zdjecia na forum.
Np: ktos opowiada o fajnej knajpce bardzo urokliwej i umieszcza jej zdjecie na forum. Od razu w temacie. Wiem, że moze znaleść się pare dowcinisów co to skrajne głupoty będą wyprawiać no i trzeba uważać na szybkość przeglądania potem takich tematów. Może więc chociaż linki do zdjęć?
Zdjecia na forum.
Np: ktos opowiada o fajnej knajpce bardzo urokliwej i umieszcza jej zdjecie na forum. Od razu w temacie. Wiem, że moze znaleść się pare dowcinisów co to skrajne głupoty będą wyprawiać no i trzeba uważać na szybkość przeglądania potem takich tematów. Może więc chociaż linki do zdjęć?
Cześć!
Ja mam jeszcze jedną propozycje choć wiem, że jesteś zarobiony.
Warunkiem jest ilość miejsca jaką dysponujesz na dysku.
Chodzi o umieszczenie w podgladzie użytkownika wiekszej liczby zdjęć.
Jakiś link to portfolio. Są pomysły by pokazać nie tylko portawy ale i kompozycje kulinarne, przybrane stoły, zioła (np: własne w doniczkach). I takie tam różne.
Jest jakaś szansa?
Kliopu
popieram
jakby co, to za takie udogodnienie godzę sie na reklamy,
sprzedaz troche reklam aby zdobyć fundusze na serwer i kazdy bedzie zadowolony :)
nerwus
Zdjecia na forum.
Kliopu
Zdjecia na forum.
Kliopu
zdjecia koniecznie
to fajne jest
na tematycznych forach dowcipnisiów wylapuje sie szybko
nie bac sie pomyslow pampas
nie boj sie innowacji i zmian
nerwus