Jestem zdesperowany i bardzo szukam przepisu na taki kebab,prosze jakiesgos speca o przepis mam nawet taka mala maszynke do opiekania kebabu ale nie wiem jak go zrobic,wiem ze trzeba uzyc miesa mileonego i go ladnie na tym paliku oblozyc i obsmazac ale jak zrobic zeby mieso mialo taka konsystencje by nie odpadlao od drazka i bylo spójne,co mam je zamrozic bo juz nie wiem,podajcie prosze przepis i jak sie postepuje i jakich przypraw sie uzywa do tego,moze ktos pracowal w takiej budzie wiec bedzie znal techniki i nie bedzie taki zydek i sie ze mna podzieli bede kurewsko zajebiscie wdzieczny,czeeeeeeeeeekammmmmmmm pliiiiissssssss -:)))
Jestem zdesperowany i bardzo szukam przepisu na taki kebab,prosze jakiesgos speca o przepis mam nawet taka mala maszynke do opiekania kebabu ale nie wiem jak go zrobic,wiem ze trzeba uzyc miesa mileonego i go ladnie na tym paliku oblozyc i obsmazac ale jak zrobic zeby mieso mialo taka konsystencje by nie odpadlao od drazka i bylo spójne,co mam je zamrozic bo juz nie wiem,podajcie prosze przepis i jak sie postepuje i jakich przypraw sie uzywa do tego,moze ktos pracowal w takiej budzie wiec bedzie znal techniki i nie bedzie taki zydek i sie ze mna podzieli bede kurewsko zajebiscie wdzieczny,czeeeeeeeeeekammmmmmmm pliiiiissssssss -:)))
Czyli tak pierwsze to musisz mieć duzy talerz
pół KG wołowiny
6dużych plasterków sałaty
kapuste małą
pokruj na plasterki i dopraw
wołowinkę usmarz na masełku
talerz do okoła obłuż sałatąna sałatę podaj mięso
czyli wołowinę
kapustkę doprawioną wsyp na drógą część talerza
http://kuchnia.verusinter.net/przepis.php?NUMER=4803 zerknij tu.
Tutaj znajdziesz wszystko:
http://www.gastronomie.pl/produkty/kebab/kebab.html
Reszta to Twoja fantazja.