zmiana czcionki na stronie. zdecydowanie np. na "arial" lub "verdanę". "times new roman" nadaje się tylko do pisania prac magisterskich a nie tworzenia stron www.
tak to wszystko w jak najlepszym porządku.
pozdrawiam :)
a ja tam lubie times new roman. Swoja droga, nie kumam jednego -na kompie w pracy WIELKIE ZARCIE widze w innej czcionce niz na kompie domowym (nawet przed SIUPEM).
Użytkownik kasiaserek napisał w wiadomości:
> moim skromnym zdaniem zmiana czcionki "wyszła" tylko na dobre :)
Nie bardzo wiem co masz na myśli. Nic się nie zmieniło jeżeli chodzi krój czcionki - nadal jest ta sama od początku istnienia tej strony.
zmiana czcionki na stronie. zdecydowanie np. na "arial" lub "verdanę". "times new roman" nadaje się tylko do pisania prac magisterskich a nie tworzenia stron www.
tak to wszystko w jak najlepszym porządku.
pozdrawiam :)
a ja tam lubie times new roman. Swoja droga, nie kumam jednego -na kompie w pracy WIELKIE ZARCIE widze w innej czcionce niz na kompie domowym (nawet przed SIUPEM).
:))))
To nie jest Times, jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz, że nie ma tu żadnych ozdobników typowych dla tej trzcionki.
pzodrowienia
Pampas
hallo
ja uwazam ze to jest obojetnie jakie pismo jest uzywane wazne jest ze jest -ladne- czytelne- i wyrazne
wiec tylko tak dalej, forum jest fajne i ciekawe a czcionka jak juz pisalam nie jest najwazniejsza
czesc
tomy
moim skromnym zdaniem zmiana czcionki "wyszła" tylko na dobre :)
stronka jest teraz o wiele bardziej przejrzysta i miła dla oka. pozdrawiam :)
Użytkownik kasiaserek napisał w wiadomości:
> moim skromnym zdaniem zmiana czcionki "wyszła" tylko na dobre :)
Nie bardzo wiem co masz na myśli. Nic się nie zmieniło jeżeli chodzi krój czcionki - nadal jest ta sama od początku istnienia tej strony.
pozdrowienia
Pampas
od jakiegos czasu u mnie niektore podstrony wyswietlaja sie z uzyciem innej czcionki, nie wiem dlaczego..
moze to o to chodzi..?
Ja też tak miałem, kiedyś
Bahus