Zachęcony wątkiem mtomy, ponawiam pytanie, tyle że
na poniedziałek, na podstawie mtomy widzę jak wiele można skarzystać z
Waszych jadłospisów i jak się może przydać podpowiedź :))))))))))))))))))
Ubawiony Bahus :))))
po dzisiejsze "diecie" jutro cos normalnego tak myslalam ze moze zrobie zapiekane ziemniaczki :
zeimniaczki nie za duze pociac w osemki wymieszac z olejem, majerankiem ,sola , wegety dodac troszke 2-3 lyzek oleju czosnkowego i do piekarnika 180 stopni
J a dzisia kochanej rodzince zaserwuje palacczinki,to delikatne,cienkie nalesnikinadziewane serem.Polewam je smietana z jajkiem i zapiekam 25 min w piekarniku .Po niedzielnej "glodowce" danie w sam raz choc tez bardzo kaloryczne ale bezmiesne.
Zachęcony wątkiem mtomy, ponawiam pytanie, tyle że
na poniedziałek, na podstawie mtomy widzę jak wiele można skarzystać z
Waszych jadłospisów i jak się może przydać podpowiedź :))))))))))))))))))
Ubawiony Bahus :))))
Bahusku, a Tobie to sie cos ostatnio humor mocno wyostrzyl :)
pozdrawiam Dziad
hallo
po dzisiejsze "diecie" jutro cos normalnego tak myslalam ze moze zrobie zapiekane ziemniaczki :
zeimniaczki nie za duze pociac w osemki wymieszac z olejem, majerankiem ,sola , wegety dodac troszke 2-3 lyzek oleju czosnkowego i do piekarnika 180 stopni
do tego kotlecik z kurczaczka panierowany
i sorowka ze swiezej kapusty
taki mam teraz plan a co z tego wyjdzie zobaczymy
narazie
tomy
ah bylabym zapomniala do ziemniaczkow dodaje jeszcze pokrojona cebulke ( nie za mamlo) i wymieszac wszystko razem
czesc
tomy
J a dzisia kochanej rodzince zaserwuje palacczinki,to delikatne,cienkie nalesnikinadziewane serem.Polewam je smietana z jajkiem i zapiekam 25 min w piekarniku .Po niedzielnej "glodowce" danie w sam raz choc tez bardzo kaloryczne ale bezmiesne.
a ja gotuję zupe barszcz ukraiński.
Ja mam filrcik z mintaja, ziemniaczki, surowke albi mizerie i rosolek.
Kliopu
Juz mysle na jutrem
u nie warzywka napatelnie z dodatkiem podsmażonego fileta z kurczka (pokrojonego)
do tego ryż na sypko-a co się bede w poniedziłek wysilała!!!!!
danie w pięć minut alla gorący kubek :D
pozdrawiam ŻarŁoKóW :-)
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................