hallo
nazywam sie Marlena
jestem nowa i chcialam napisac pare slow o sobie :
jestem mezatka, mamy jedna corke 15 lat mieszkamy w niemczech (dobrowonie i szczesliwie),
mam duzo czasu wiec tez czesto jestem w internecie
lubie gotowac, piec, czytac, urzadac imprezy, jesc, bawic sie z przyjaciolmi, przebywac w internecie .................
nie lubie sprzatac (ale niestety musze sama sie nie zrobi).....a tak pozatym praswanie nie jet moim ulubionym zajeciem wole poczytac
reszta jakos leci
no to narazie na tyle jak mi cos jeszcze ciekawego przyjdzie do glowy to napisze
Hallo,czyzbys byla moja siostra blizniaczka?Podobne zainteresowania (ale nie wszystkie).. witam i pozdrawiam a prasowania tez nie lubie... jedno pytanko-Twoja corcia ma 15 lat czy mieszkacie w niemczech 15lat
Witaj wśród uzależnionych !! Baw się z nami dobrze , ......................smacznie z nami gotuj i ............ pysznie z nami piecz!! Pozdrawiam - Elek
UPS - nie zauważyłąm daty - ale myslę ,ze pozostawię powitanie , bo wtedy się nie przywitałam z mtomy :)))))))))))))))))))))))
hallo
nazywam sie Marlena
jestem nowa i chcialam napisac pare slow o sobie :
jestem mezatka, mamy jedna corke 15 lat mieszkamy w niemczech (dobrowonie i szczesliwie),
mam duzo czasu wiec tez czesto jestem w internecie
lubie gotowac, piec, czytac, urzadac imprezy, jesc, bawic sie z przyjaciolmi, przebywac w internecie .................
nie lubie sprzatac (ale niestety musze sama sie nie zrobi).....a tak pozatym praswanie nie jet moim ulubionym zajeciem wole poczytac
reszta jakos leci
no to narazie na tyle jak mi cos jeszcze ciekawego przyjdzie do glowy to napisze
marlena
na forum jest watek pt. poznajmy sie :))
witam i pozdrawiam :))
hallo,
wiem i widzialam ten watek ake on jest tak dlugi ze przypuszczam ze juz malo go czyta wiec wolalam tak sie przedstawic
czesc
mtomy
Witaj i czuj się dobrze :))))
Bahus
cześc Marlenko witam ciebie serdecznie i zapraszam wieczorami na czat!!!
Witaj Marlenko na WŻ . Pozdrawiam
Witaj Marleno. :)
Witaj Marlena w naszym gronie:)
Pzdr.
Dorota
serdecznie witam:0)
Hallo,czyzbys byla moja siostra blizniaczka?Podobne zainteresowania (ale nie wszystkie)..
witam i pozdrawiam a prasowania tez nie lubie...
jedno pytanko-Twoja corcia ma 15 lat czy mieszkacie w niemczech 15lat
Witaj wśród uzależnionych !!
Baw się z nami dobrze , ......................smacznie z nami gotuj i ............ pysznie z nami piecz!!
Pozdrawiam - Elek
UPS - nie zauważyłąm daty - ale myslę ,ze pozostawię powitanie , bo wtedy się nie przywitałam z mtomy :)))))))))))))))))))))))
witaj serdecznie
Marlenko ,Witaj w naszej Wielkiej kulinarnej rodzince
Miłej zabawy i udanych smakołyków
ata