:((((((((((((((((((((
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
umawiacie sie na weiczorne czatowanie a w ciagu dnia rzadko kto chce pogadac.
Klio i marinik to niemal dyzurni przedpoludniowcy.
A pzrykro mi, bo jak zajrzalem przed chwilka na zalogowanych uzytkownikow to jest nas aktualnie prawie czterdziestka, z czego pare osob aktywnie forumujacych ( szkoda, ze nie czatujacych :((((((()
Trudno - ide na obiad i nie powiem wam wcale co bede smakowitego jesc
:(
Ja tez tak pare razy mialam, co zagladalam, to zywej duszy nie bylo, a teraz nie moge juz za bardzo czatowac, bo mi sie abonament wyczerpuje, a chce jeszcze w tym miesiacu tu t tam pozagladac i popisac.
Jesli, wiec Cie to troche pocieszy, to nie jestes sam w niedoli.
A kobity to nawet nie chca potem na forum napisac o czym tak fajnie rozprawialy, takie sa , o.
Mnie sie chce, az skreca, o grzybach i kolorach jesieni pogadac, a do tego jeszcze posmiac i pozartowac, ale nie idzie. Odbije sobie w przyszlym miesiacu, a potem znowu bede oszczedac :D
A moze zaczne meza urabiac, coby wiecej godzin wykupic - obiad, ciasto, lody...
Moze sie uda. Musi.
Nie przejmuj sie. Ja zawsze (dopoki szef mi glowy nie urwie) bede dyzurowac.
Chyba, ze mnie psychicznie wykoncza osoby w stylu "o jak tu pusto".
Choroba! Wypada chociaz sie przywitac!
A pusto jest dlatego, ze wszyscy lataja i sie poprostu mijaja!!!
Sami sobie winni.
witam witam nie było nie bardzo długo ale pozdro dla wszystkich .patii co z tobą.szkoda że nie ma czatu moze makusia się poczuje i to powróci pozdrawiam serdecznie patii ciebie najbardziej zbynio1234.
:((((((((((((((((((((
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
umawiacie sie na weiczorne czatowanie a w ciagu dnia rzadko kto chce pogadac.
Klio i marinik to niemal dyzurni przedpoludniowcy.
A pzrykro mi, bo jak zajrzalem przed chwilka na zalogowanych uzytkownikow to jest nas aktualnie prawie czterdziestka, z czego pare osob aktywnie forumujacych ( szkoda, ze nie czatujacych :((((((()
Trudno - ide na obiad i nie powiem wam wcale co bede smakowitego jesc
:(
Mariniku, Mariniku nie placz, prosze.
Ja tez tak pare razy mialam, co zagladalam, to zywej duszy nie bylo, a teraz nie moge juz za bardzo czatowac, bo mi sie abonament wyczerpuje, a chce jeszcze w tym miesiacu tu t tam pozagladac i popisac.
Jesli, wiec Cie to troche pocieszy, to nie jestes sam w niedoli.
A kobity to nawet nie chca potem na forum napisac o czym tak fajnie rozprawialy, takie sa , o.
pozdrawiam Monika
Dzieki Agulino, na Ciebie zawsze mozna liczyc :)
Mnie sie chce, az skreca, o grzybach i kolorach jesieni pogadac, a do tego jeszcze posmiac i pozartowac, ale nie idzie. Odbije sobie w przyszlym miesiacu, a potem znowu bede oszczedac :D
A moze zaczne meza urabiac, coby wiecej godzin wykupic - obiad, ciasto, lody...
Moze sie uda. Musi.
pozdrawiam M.
a moze maz da sie namowic na jakis staly dostep..?
chyba te lody go powinny przekonac ;))
pozdawiam
tez mysle ze za loda to sie da namowic :)))))))))))) co dopiero za lody hihi
pozdrawiam ubawiony
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
Sho, Ty zberezniku jeden, niegrzeczny :D
Ale uwielbiam twoje poczucie humoru.
pozdrawiam
rozesmiana Monika
a bo ja nie moge na chat wchodzic :((
A dlaczego?
bo moj komputer to jest serwer u nas w domu i ma mega zabezpieczenia i rozne barykady porobione i jest najlepiej chronionym komputerem swiata ;))
Nie przejmuj sie. Ja zawsze (dopoki szef mi glowy nie urwie) bede dyzurowac.
Chyba, ze mnie psychicznie wykoncza osoby w stylu "o jak tu pusto".
Choroba! Wypada chociaz sie przywitac!
A pusto jest dlatego, ze wszyscy lataja i sie poprostu mijaja!!!
Sami sobie winni.
Kliopu
~(*_*)~
ale po krecony ten czat
Czata nie ma niestety, usunęli, jakby komuś przeszkadzał...
Otóż to, żal, bardzo żal, że go nie ma
Właśnie,niestety!! Czat bardzo przyciągał na tę stronkę, ale może jeszcze jest szansa???? Pampas obiecał pochylić się nad tematem
Obiecał, ale "temat" musi nisko leżeć...a szkoda.
patii witaj.wkrótce bede dłuzej na czacie pozdrawiam bardzo zbynio1234.kiedy bedziesz na czacie.
Witaj. Czat został niestety usunięty i ja już nie wierzę, że wróci, a bardzo chciałbym się mylić.
Zbynio1234, witaj, długo Ciebie tutaj nie było. Czacika już nie ma, niestety. Pozdrawiam serdecznie.
Tak jak piszesz Michał, niestety nie ma :(
Janeczko, Michał, chyba macie rację, że już czas na pozbycie się nadzieii , szkoda, oj szkoda.
Wystosujcie prośbę - petycję do adminów...toż to człowieki przecież :) mają serducha....
Mggi63, pisałam, ale czat chyba nie jest dla adminów priorytetem
Współczuję żarłoczki...to było takie Wasze miejsce.
witam witam nie było nie bardzo długo ale pozdro dla wszystkich .patii co z tobą.szkoda że nie ma czatu moze makusia się poczuje i to powróci pozdrawiam serdecznie patii ciebie najbardziej zbynio1234.