Czytalam i juz mi slinka leciala. Teraz polece na targ, moze dynie juz beda.
Nie moge sie doczekac tej uczty. A jak myslisz lepiej zamrozic dynie "na potem", czy pierozki?
Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam Cie goraco.
P.S.
A ja czekam na Ciebe tutaj i mam nadzieje, ze sie kiedys doczekam, pomimo tego, ze mialas racje.
Booorgia, no pycha i koniec!
Chlop wpalaszowal ponad 30, gapil sie w talerz i wolal: malo, no malo.
Mowie: Chlopie takich z targu (bo ja mam na targu, takie pierozkowe stoisko z roznymi niemieckimi i wloskimi delicjami z malej rodzinnej wytworni) zjadasz mniej i nie krzyczysz.
A on: malo. Plyta sie zaciela. Musialam obiecac, ze jutro tez zrobie. Powiedzial, ze pomoze walkowac i kleic.
A teraz juz wiem, jak sie czul twoj maz, gdy nie dostal dokladki.
Dzieki wielkie raz jeszcze!
Czekalam, czekalam i doczekalam sie. I ciesze sie, a Ty sie niczym nie przejmuj :)
Czytalam i juz mi slinka leciala. Teraz polece na targ, moze dynie juz beda.
Nie moge sie doczekac tej uczty. A jak myslisz lepiej zamrozic dynie "na potem", czy pierozki?
Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam Cie goraco.
P.S.
A ja czekam na Ciebe tutaj i mam nadzieje, ze sie kiedys doczekam, pomimo tego, ze mialas racje.
Booorgia, no pycha i koniec!
Chlop wpalaszowal ponad 30, gapil sie w talerz i wolal: malo, no malo.
Mowie: Chlopie takich z targu (bo ja mam na targu, takie pierozkowe stoisko z roznymi niemieckimi i wloskimi delicjami z malej rodzinnej wytworni) zjadasz mniej i nie krzyczysz.
A on: malo. Plyta sie zaciela. Musialam obiecac, ze jutro tez zrobie. Powiedzial, ze pomoze walkowac i kleic.
A teraz juz wiem, jak sie czul twoj maz, gdy nie dostal dokladki.
Dzieki wielkie raz jeszcze!
Czekalam, czekalam i doczekalam sie. I ciesze sie, a Ty sie niczym nie przejmuj :)
pozdrawiam M.
A może byście tak powiedziały o co chodzi ? :)))))))))
Bahus
ja też jestem ciekawa co takiego dobrego jedliście
Pierożki z dyni w maśle ziołowym dla Moniki
http://wielkiezarcie.com/przepis4556.html
pozdrawiam :)
no 555 Ty zawsze wiesz co "w trawie piszczy" :))))))))))
Bahus
:))))))))