Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Boze Narodzenie

• Autor: mtomy Data: 2004-09-20 10:50:20

dzisiaj bylam na zakupach i niestety musialam stweirdzic ze powoli zaczynaja sie u nas swieta tzn. pierniki, ciasteczka, i inne spezificzne produkty boze narodzeniowe sa juz w sklepach.

z jednej strony bardzo sie z tego powodu denerwoje ,bo to jest duzo za wczecsnie i jak juz swieta przyjda to ani czlowiek sie nie cieszy
    ale z drugiej strony przypomina mi to o prezetach dla wszystkich najblizszych
    i zawsze sobie stawiam za zadanie "W TYM ROKU KUPISZ PREZETY WCZESNIEJ" ale niestety nie zawsze to mi sie udaje
    czasami lecimi jeszcze w wiglije i kupujemy jakies "COS" zeby bylo.

jak wy postepujecie ze swoimi przygotowaniami do swiat ? kiedy i jak zaczynacie ?
    pozdrowienia

tomy

• Autor: kucharkalitewska Data: 2004-09-20 12:28:17

Ja różnie,zależnie od tego czy muszę w Święta pracować czy nie.Zwykle dowiaduję sie tego w ostatniej chwili.Moim marzeniem jest ....wyjazd na Świeta i nie przygotowywanie ich wogóle...

• Autor: gosipiet Data: 2004-09-21 08:19:11

Matko kochana - juz swięta? toz to sie dopiero co dziś - skończyło lato!!!!!!!!!!!!!!
    Ja nie chce jeszcze swiąt - i nie widze w sklepach żadnych oznak, że w niedalekiej przyszłości bedą święta. Jest piękna Złota Polska Jesień, szczególnie w górach widać to dokładnie - wszystkie ciepłe kolory, widok piękny, zwłaszcza jak zaświeci słonko.
    Do rzeczy:
    planuje wszystko na około tydzień przed świętami - jesli chodzi o sprzątanie i gotowanie. Prezenty obiecuje sobie zawsze zakupić duuuzo wcześniej - zawsze z tym samym skutkiem - tj.: kupuje na ostatnią chwilę :) .
    Acha - tez mi się marzą święta w domku w górach, ciepełko, przytulnie, kominek ... - dokładnie te same rzeczy jak w opisie terry :), ale gdzie tam - to nie realne - zejdź goska na ziemie i przestań pitolić :) :)
    Pozdrawiam Goska Pietruszewska

• Autor: gosipiet Data: 2004-09-21 21:58:54

Wchodzé w ten uklad z zamknietymi oczami :). Nasze szanse na zrealizowanie tego swiatecznego marzenia znacznie wzrosly. U mnie tez rano minus 1, w tej chwili wieje wiatr halny i nawet jest dosc cieplo, jak na tak pozna pore (12 plus)
    Pozdrawiam i zycze pieknej indianskiej jesieni. Goska

• Autor: Wkn Data: 2004-09-22 19:11:41

Użytkownik gosipiet napisał w wiadomości:
    > Matko kochana - juz swięta? toz to sie dopiero co dziś - skończyło
    > lato!!!!!!!!!!!!!!
    > Ja nie chce jeszcze swiąt - i nie widze w sklepach żadnych oznak, że w
    > niedalekiej przyszłości bedą święta. Jest piękna Złota Polska Jesień,
    > szczególnie w górach widać to dokładnie - wszystkie ciepłe kolory, widok
    > piękny, zwłaszcza jak zaświeci słonko.

O totototo! Ja pomysle o swietach dopiero, jak zamkne sezon grzybowy i wyjazdowo-lesny :)
    Wtedy zaczne dziubac jakies prezenty wlasnoreczne, typu gwiazdki na szydelku, aniolki, wyszywanki, malowane szyszki, kubeczki, witrazyki na szkle, itp :) I pieczenie piernikow na prezenty i na choinke, mniammmm

wkn

• Autor: mtomy Data: 2004-09-21 23:39:32

hallo
    moim marzeniem zawsze bylo poleciec gdzies na urlop przez swieta
    w alpach bylismy 3 lata temu i bylo bardzo fajnie.
    ale to co mi sie jeszcze mazy sa swieta pod palma na plazy nad pieknym mozem to by bylo jeszcze cos dla mnie i zawsze sobie obiecalam jak mojego tescia juz nie bedzie to sobie taki urlop zrobie teraz juz go nie ma drugi rok a urlopu ani widu ani slychu

no ale mysle ze to jeszcze sie zmieni i kiedys spelnie sobie jeszcze to marzenie

narazie marlena

Przejdź do pełnej wersji serwisu