Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Były i już nie ma, czy może ja ślepa jestem?

• Autor: piola Data: 2004-09-23 09:02:56

No właśnie chodzi o te przepisy nadesłane z mm. Były umieszczone na serwerze, mozna je było wczoraj ściągnąć a dzisiaj już tego linku nie widzę. Nie wiem czy dobrze patrze, może coś pominęłam? Podpowiedzcie
    /Piola

• Autor: dorka Data: 2004-09-23 09:07:54

Nie pomoge Ci piola, bo tez nie widze, pewnikiem wyparowaly:)

D.

• Autor: Pampas Data: 2004-09-23 09:12:56

Użytkownik piola napisał w wiadomości:
    > No właśnie chodzi o te przepisy nadesłane z mm. Były umieszczone na serwerze,
    > mozna je było wczoraj ściągnąć a dzisiaj już tego linku nie widzę. Nie wiem
    > czy dobrze patrze, może coś pominęłam?

Przepisy zostały usuniętę, ponieważ zawierały kilka autorskich przepisów Grzegorza Ostrowskiego.

• Autor: marinik Data: 2004-09-23 10:02:48

autorskich???
    co je oznacza mianem autorskich???
    nie analizowalem dokladnie tych plikow z przepisami, ale skoro w plikach sie znalazly w czasie, kiedy autorskie przepisy byly juz platne a te pliki zmodyfikowane nie byly w taki sposob, zeby niby-autorskie przepisy wyeliminowac - to wg mnie nie zostalo NIGDZIE zastrzezone ich nierozpowszechniania.

• Autor: bahus Data: 2004-09-23 16:59:24

Oj Marinik, znowu chciałeś za darmochę czytać przepisy
    pana Grzegorza. I nie daj Boże wykorzystać. Wstydu za grosz nie masz.
    Za dzieła sztuki się płaci :D, nie wiedziałeś? (i tu powinna być minka "zdziwienie",
    ale mój syn tak mi zabezpieczył komputer że okienko z buźkami się nie otwiera)
    :))))))))
    Bahus

• Autor: marinik Data: 2004-09-23 18:30:42

buahaaaaahaaaaa
    akurat z gruba pamietam proporcje przepisow owego pana w stosunku do calej reszty przepisow.

• Autor: klio Data: 2004-09-24 09:08:27

Popieram pomysł by wyrzucić przepisy autorskie, do których "właściciel" może mieć jakieś ALE i reszte udostępnić. W końcu po to podaje się przepisy, aby inni korzystali.

Kliopu
    ~(*_*)~

Przejdź do pełnej wersji serwisu