Z dniem 24 września 2004 r. na stronie ”Wielkie Żarcie” stopniowo zostają wprowadzane do kategorii "Przepisy" tzw. przepisy nadesłane. Jest to zbiór przepisów przesyłanych wcześniej do jednego z polskich portali kulinarnych a usuniętych z niego w chwili modernizacji i komercjalizacji serwisu.
W związku z powyższym, jeżeli ktoś z Państwa:
- zna przyczyny, dla których dany przepis nie powinien znaleźć się w grupie - przepisy nadesłane - serwisu Wielkie Żarcie;
- jest autorem zamieszczonego przepisu w serwisie Wielkie Żarcie ( w grupie przepisy nadesłane ) a nie wyraża na to zgody;
proszę, aby zgłosił to administracji portalu ”Wielkie Żarcie” ze stosownym uzasadnieniem ( via e-mail bądź przez umieszczenie informacji na forum )
nie jestem przekonany do tego pomyslu
to takie troche malpowanie
urokiem WZ jest jego unikalna tozsamosc
a takie akcje jak zebranie przepisow z innego portalu
mam mieszane odczucia
Szanowni Państwo!
Z dniem 24 września 2004 r. na stronie ”Wielkie Żarcie” stopniowo zostają wprowadzane do kategorii "Przepisy" tzw. przepisy nadesłane. Jest to zbiór przepisów przesyłanych wcześniej do jednego z polskich portali kulinarnych a usuniętych z niego w chwili modernizacji i komercjalizacji serwisu.
W związku z powyższym, jeżeli ktoś z Państwa:
- zna przyczyny, dla których dany przepis nie powinien znaleźć się w grupie - przepisy nadesłane - serwisu Wielkie Żarcie;
- jest autorem zamieszczonego przepisu w serwisie Wielkie Żarcie ( w grupie przepisy nadesłane ) a nie wyraża na to zgody;
proszę, aby zgłosił to administracji portalu ”Wielkie Żarcie” ze stosownym uzasadnieniem ( via e-mail bądź przez umieszczenie informacji na forum )
Pozdrawiam bardzo smacznie i nie mniej serdecznie!
przepisy nadesłane
super info- ja juz wczesnie Cie odkrylem i to, ze baza sie nam powieksza z twoim przyczynkiem.
dziekuje.
Ja też bardzo się ciesze przepisie nadesłany no i gratuluję pomysłu
Bahus
nie jestem przekonany do tego pomyslu
to takie troche malpowanie
urokiem WZ jest jego unikalna tozsamosc
a takie akcje jak zebranie przepisow z innego portalu
mam mieszane odczucia
nerwus
Super gratuluję refleksu i pomysłu