hmmm już czuję nosem wyobraźni te zapachy...moze to pomysł na moją kolację?? Mam przepis na zupę z czerwonej soczewicy z curry i myślę,że to też by mi smakowało. Nie pozostaje nic innego jak spróbować
Pozdrowionka
ANia
na pewno ci bedzie to jedzenie smakowac
sprobuje dodac wiecej przepisow za miesiac
ale skopiuje je tutaj wczesniej dla wszystkich
w pinezce jest jeszcze dzial makutra z przepisami - polecam tez jest ich mnostwo
wiesz przepisy te byly przeze mnie podawane na innych forach, totez w sumie nie jest istotne czy zacytuje google czy pinezke - jesli uwazasz, ze to co robie jest niewlasciwe to wlasciwie nie rozumiem dlaczego byloby Ok podac moje przepisy na tym forum a nie jest OK cytowanie linka do niekomercyjnej strony internetowej, ktora jest miesiecznikiem wydawanym dzieki zapalowi ludzi takich jak ja i ty
W regulaminie tego portalu pisze:
"Dodane przepisy wolno udostępniać wyłącznie, jeżeli nie naruszy to praw autorskich innych osób. Zamieszczanie przepisów, fragmentów tekstów oraz zdjęć skopiowanych z innych stron internetowych bądź książek jest niedopuszczalne!"
czyli skoro tam umiescilam swoje przepisy nie moge ich umiescic tutaj powtornie
czyli zgodnie z ponizszym:
"Wpisy w Księdze Gości zawierające adresy innych stron internetowych, ewentualne adresy firm, itp. będą traktowane przez nas jako rodzaj reklamy i usuwane."
prosze o usuniecie tego watku z forum ( o ile to forum traktowane jest jako Ksiega Gosci)
jesli sie myle to wyjasnijcie mi czy jest jeszcze gdzies inne faq
http://www.pinezka.pl/content/view/397//
smacznego i czekam na uwagi :-)
hmmm już czuję nosem wyobraźni te zapachy...moze to pomysł na moją kolację?? Mam przepis na zupę z czerwonej soczewicy z curry i myślę,że to też by mi smakowało. Nie pozostaje nic innego jak spróbować
Pozdrowionka
ANia
na pewno ci bedzie to jedzenie smakowac
sprobuje dodac wiecej przepisow za miesiac
ale skopiuje je tutaj wczesniej dla wszystkich
w pinezce jest jeszcze dzial makutra z przepisami - polecam tez jest ich mnostwo
Iza, wrzuc swoje przepisy na WZ, a nie odsylasz na inne strony :))
pozdrawiam
a to taka mala samoreklama naszego magazynu :-)
spiritnie, ale czy magazyn nie powinien sie sam reklamowac, skoro samoreklama ?
pozdrawiam,
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
wiesz przepisy te byly przeze mnie podawane na innych forach, totez w sumie nie jest istotne czy zacytuje google czy pinezke - jesli uwazasz, ze to co robie jest niewlasciwe to wlasciwie nie rozumiem dlaczego byloby Ok podac moje przepisy na tym forum a nie jest OK cytowanie linka do niekomercyjnej strony internetowej, ktora jest miesiecznikiem wydawanym dzieki zapalowi ludzi takich jak ja i ty
Byłoby bardzo elegancko spytać właściciela
serwisu czy możesz tu podać reklamę innej
strony.
Bahus
W regulaminie tego portalu pisze:
"Dodane przepisy wolno udostępniać wyłącznie, jeżeli nie naruszy to praw autorskich innych osób. Zamieszczanie przepisów, fragmentów tekstów oraz zdjęć skopiowanych z innych stron internetowych bądź książek jest niedopuszczalne!"
czyli skoro tam umiescilam swoje przepisy nie moge ich umiescic tutaj powtornie
czyli zgodnie z ponizszym:
"Wpisy w Księdze Gości zawierające adresy innych stron internetowych, ewentualne adresy firm, itp. będą traktowane przez nas jako rodzaj reklamy i usuwane."
prosze o usuniecie tego watku z forum ( o ile to forum traktowane jest jako Ksiega Gosci)
jesli sie myle to wyjasnijcie mi czy jest jeszcze gdzies inne faq
nie ma we mnie zapału zaś radość płynąca z kucharzenia.
pozdrawiam,
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................