Jak w temacie moze znacie jakies sprawdzone przepisy na potrawy lub slodkie wypieki z mikrofali?Jak na razie urzadzenie to sluzy mi tylko do odgrzewania ...Wierze jednak ze mozna w tym cudzie wyczarowac szybko cos smacznego...
Użytkownik anku4 napisał w wiadomości: > Jak w temacie moze znacie jakies sprawdzone przepisy na potrawy lub slodkie > wypieki z mikrofali?Jak na razie urzadzenie to sluzy mi tylko do odgrzewania > ...Wierze jednak ze mozna w tym cudzie wyczarowac szybko cos smacznego...
Witam Anku4,może już masz przepisy ale podam Ci wspaniałą książkę pod tytułem:300 potraw z kuchenki mikrofalowej.Książka wydana przez P.P.H.U Szkolna Oficyna Wydawnicza"DYSKret" 95-200 PABIANICE,skr.poczt.42, rok wydania 1993
Użytkownik Anku4 ostatni raz był na Wielkim Żarciu w marcu. A post pochodzi z przed ponad roku. Proponuję nie odgrzebywać tak starych postów...bo myślę że to się mija z celem. Lepiej otworzyć nowy wątek. Bahus
Jak w temacie moze znacie jakies sprawdzone przepisy na potrawy lub slodkie wypieki z mikrofali?Jak na razie urzadzenie to sluzy mi tylko do odgrzewania ...
Wierze jednak ze mozna w tym cudzie wyczarowac szybko cos smacznego...
Użytkownik anku4 napisał w wiadomości:
> Jak w temacie moze znacie jakies sprawdzone przepisy na potrawy lub slodkie
> wypieki z mikrofali?Jak na razie urzadzenie to sluzy mi tylko do odgrzewania
> ...Wierze jednak ze mozna w tym cudzie wyczarowac szybko cos smacznego...
Witam Anku4,może już masz przepisy ale podam Ci wspaniałą książkę pod tytułem:300 potraw z kuchenki mikrofalowej.Książka wydana przez P.P.H.U Szkolna Oficyna Wydawnicza"DYSKret" 95-200 PABIANICE,skr.poczt.42, rok wydania 1993
Użytkownik Anku4 ostatni raz był na Wielkim Żarciu w marcu. A post pochodzi z przed ponad roku. Proponuję nie odgrzebywać tak starych postów...bo myślę że to się mija z celem. Lepiej otworzyć nowy wątek.
Bahus