Witam ponownie w czesci 3 i dziekuje za mile powitanie juz zaczynam wykorzystywac wasze przepisy dzisiaj chce sprobowowac zrobic cebulaka zobaczymy co mi z tego wyjdzie PA PA
Witajcie Żarłoki
Chciałam ogłosić, że dotychczasowa KLIOPU zostaje od dziś KLIO !!!
Wspaniały Pampas zadbał żeby nikomu (w tym mnie ) nic się nie pogubiło i nie pomieszało.
Cześć! We wcześniejszych poznajmy się nie ma już miejsca!!!!No to opowiadam tu: Mariam czyli Maria M albo Maryśka.M.Mieszkam i pracuję w Katowicach,mam około 40-tki i od tylu lat uwielbiam jeść i gotować.Najbardziej lubię gotować komuś bliskiemu.Nie!!!! NIe ważę 140 kg choć po tylu latach jedzenia.... Pozdrawiam wszystkich.
kolejna odsłona wątku zapoznawczego :-)
zobacz wcześniejsze:
1. Poznajmy się:-)
2. Poznajmy sie :))))))
3. Poznajmy się cz. 2
pozdrawiam,
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
Witam ponownie w czesci 3 i dziekuje za mile powitanie juz zaczynam wykorzystywac wasze przepisy dzisiaj chce sprobowowac zrobic cebulaka zobaczymy co mi z tego wyjdzie PA PA
SIEMANKO TU DARIA ZE SKIERNIEWIC
Witajcie Żarłoki
) nic się nie pogubiło i nie pomieszało.
Chciałam ogłosić, że dotychczasowa KLIOPU zostaje od dziś KLIO !!!
Wspaniały Pampas zadbał żeby nikomu (w tym mnie
Witam w nowym odchudzonym wcieleniu.
Klio
~(*_*)~
> Klio
> ~(*_*)~
hejoł kliopu w nowym wcieleniu :-)
hihi już miałem wczesniej powiedzieć, że fajną masz panią ludzikową :)))
wpadła w oko mojemu ludkowi hihi
pozdrawiam,
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
Cześć! We wcześniejszych poznajmy się nie ma już miejsca!!!!No to opowiadam tu: Mariam czyli Maria M albo Maryśka.M.Mieszkam i pracuję w Katowicach,mam około 40-tki i od tylu lat uwielbiam jeść i gotować.Najbardziej lubię gotować komuś bliskiemu.Nie!!!! NIe ważę 140 kg choć po tylu latach jedzenia.... Pozdrawiam wszystkich.
Witaj!!!!!!