znam przepis na KRUSZON ARBUZOWY, smaK JEGO TO RZECZ GUSTU, ALE MNIE SMAKOWAŁ. ROBISZ GO W TEN SPOSÓB:w sporym kawałku dorodnego arbuza wykroić należy kuleczki bez pestek ( wagowo powinno być tych kuleczek ok. 1/2 kg), przełożysz teraz je należy do wazy lub dużego szklanego naczynia, dodasz 1 szklankę cukru pudru, po 1o minutach wlewasz 1 litr białego wina wytrawnego i odstawiasz do lodówki na 2 godziny, po czasie ( przed podaniem) zalewasz roztwór butelką szampana. pozdrawiam inka21
Zna moze ktos przepis na drinka o smaku arbuzowym???
znam przepis na KRUSZON ARBUZOWY, smaK JEGO TO RZECZ GUSTU, ALE MNIE SMAKOWAŁ. ROBISZ GO W TEN SPOSÓB:w sporym kawałku dorodnego arbuza wykroić należy kuleczki bez pestek ( wagowo powinno być tych kuleczek ok. 1/2 kg), przełożysz teraz je należy do wazy lub dużego szklanego naczynia, dodasz 1 szklankę cukru pudru, po 1o minutach wlewasz 1 litr białego wina wytrawnego i odstawiasz do lodówki na 2 godziny, po czasie ( przed podaniem) zalewasz roztwór butelką szampana. pozdrawiam inka21