Dziś powstała nowa grupa tematyczna poświęcona rożnym dietom (odchudzającym, zdrowieniowym, dziecięcym...).
Wątki związane tematycznie zostaną przeniesione do tej grupy.
Myśle, że ta grupa jest jak najbardziej potrzebna. Brakuje mi do kompletu w przepisach
grupy dla najmłodszych. Młode mamy czesto nie wiedzą co mogą gotować maluchom i boją się im zaszkodzić ale ta grupa to jest jakaś pomoc :))))
tu inka21 postanowiłam sie dołączyć do grupy. temat uważam na czasie i dość istotny. ostatnio stosowałam dietę i bardzo pomogła mi schudnąć a poza tym nie spowodowała powrotu wagi!!!!!! mam też dla cierpiących na osteoporozę skuteczy przepisik, na łuszczycę i parę innych schorzeń. służę pomocą jak zajdzie potrzeba. pozdrawiam.
Użytkownik inka21 napisał w wiadomości:
> tu inka21 postanowiłam sie dołączyć do grupy. temat uważam na czasie i dość
> istotny. ostatnio stosowałam dietę i bardzo pomogła mi schudnąć a poza tym nie
> spowodowała powrotu wagi!!!!!! mam też dla cierpiących na osteoporozę skuteczy
> przepisik, na łuszczycę i parę innych schorzeń. służę pomocą jak zajdzie
> potrzeba. pozdrawiam.
Witaj inka - mam prośbę - mogłabyś ją napisać i na osteoporozę też - już Ci dziękuję! - irenka
Przepisy dotyczące diet powinny być wyraźnie wyodrębnione, tak aby nie zniknęły w lawinie innych.Podgrupy najbardziej popularnych diet (dzieci,cholesterol-odchudzanie) bardzo wkazane.Gratuluję db pomysłu.
Dziś powstała nowa grupa tematyczna poświęcona rożnym dietom (odchudzającym, zdrowieniowym, dziecięcym...).
Wątki związane tematycznie zostaną przeniesione do tej grupy.
pozdrawiam,
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
Hura!!!! Bardzo dobry pomysł!!!
Myśle, że ta grupa jest jak najbardziej potrzebna. Brakuje mi do kompletu w przepisach
grupy dla najmłodszych. Młode mamy czesto nie wiedzą co mogą gotować maluchom i boją się im zaszkodzić ale ta grupa to jest jakaś pomoc :))))
Klio
~(*_*)~
ja tez sie bardzo ciesze :))
super!! super!! super!!
Ja bym jednak rozdzielił diety dorosłych od dzieci.
Bahus
tu inka21 postanowiłam sie dołączyć do grupy. temat uważam na czasie i dość istotny. ostatnio stosowałam dietę i bardzo pomogła mi schudnąć a poza tym nie spowodowała powrotu wagi!!!!!! mam też dla cierpiących na osteoporozę skuteczy przepisik, na łuszczycę i parę innych schorzeń. służę pomocą jak zajdzie potrzeba. pozdrawiam.
Użytkownik inka21 napisał w wiadomości:
> tu inka21 postanowiłam sie dołączyć do grupy. temat uważam na czasie i dość
> istotny. ostatnio stosowałam dietę i bardzo pomogła mi schudnąć a poza tym nie
> spowodowała powrotu wagi!!!!!! mam też dla cierpiących na osteoporozę skuteczy
> przepisik, na łuszczycę i parę innych schorzeń. służę pomocą jak zajdzie
> potrzeba. pozdrawiam.
Witaj inka - mam prośbę - mogłabyś ją napisać i na osteoporozę też - już Ci dziękuję! - irenka
zerknij do tego wątku:
Forum - porady zdrowotne: łuszczyca, osteoporoza, wzmocnienie włosów
pozdrawiam,
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................
Przepisy dotyczące diet powinny być wyraźnie wyodrębnione, tak aby nie zniknęły w lawinie innych.Podgrupy najbardziej popularnych diet (dzieci,cholesterol-odchudzanie) bardzo wkazane.Gratuluję db pomysłu.