jestem zawiedziona,przez 2 dni byłam nieobecna, tak się za wami stęskniłam, widać wy za mną nie- wpadam na chat kiedy wreszcie udało mi się dorwać do kompa, bo dzieciaki poszły spać , i szok!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikogo na chacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o zgrozo czekam już pół godziny i chyba pójde spać bo zbliża się godzina duszków. pa pa śpiochy. inka21
Użytkownik marinik napisał w wiadomości: > inka- nie narzekaj. Niektorzy probuja czatowac od samego rana i tez czesto nie > ma nikogo (najczesciej) > :)))
jestem zawiedziona,przez 2 dni byłam nieobecna, tak się za wami stęskniłam, widać wy za mną nie- wpadam na chat kiedy wreszcie udało mi się dorwać do kompa, bo dzieciaki poszły spać , i szok!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikogo na chacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o zgrozo czekam już pół godziny i chyba pójde spać bo zbliża się godzina duszków. pa pa śpiochy. inka21
inka- nie narzekaj. Niektorzy probuja czatowac od samego rana i tez czesto nie ma nikogo (najczesciej)
:)))
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> inka- nie narzekaj. Niektorzy probuja czatowac od samego rana i tez czesto nie
> ma nikogo (najczesciej)
> :)))
bardzo Cię lubię!