Moze moja propozycja jest nieco szalona, ale nie jestem przekonany czy dla sytuowania przepisow na TOPIE dobrym kryterium jest ich ogladalnosc. Moze bardziej racjonalnym kryterium bylaby liczba komentarzy????????
sam TOP to nie budzi emocji, tylko jego kryteria :))
a ja proponuje wystawianie oceny, jesli juz robic jakis top.. kazdy zarejestrowany uzytkownik moglby raz ocenic przepis (w koncu te przepisy sa dostepne tylko dla zarejestrowanych)..
He he, ja na top zwróciłam uwagę przy okazji dyskusji na temat nazw przepisów nutelli. Generalnie też nie zwracam uwagi na top, wolę sama poszperać w przepisach i znaleźć coś dla siebie. Jeśli chodzi o mnie, top spoko może Pampas usunąć:)
Moze moja propozycja jest nieco szalona, ale nie jestem przekonany czy dla sytuowania przepisow na TOPIE dobrym kryterium jest ich ogladalnosc. Moze bardziej racjonalnym kryterium bylaby liczba komentarzy????????
Masz na mysli wszystkie komentarze? Nawet te ze złą opinią? Weź pod uwagę, że nie wszystkie komentarze wskazują ocenę przepisu.
Klio
~(*_*)~
:((( no rzeczywiscie - tego pod uwage nie wzialem. takze tego, ze tam czasem sie dyskusja po prostu wywiazuje - mnozac liczbe komentarzy.
Lista TOP budzi wiele emocji. Może po prostu ją usunąć i będzie po problemie.
sam TOP to nie budzi emocji, tylko jego kryteria :))
a ja proponuje wystawianie oceny, jesli juz robic jakis top.. kazdy zarejestrowany uzytkownik moglby raz ocenic przepis (w koncu te przepisy sa dostepne tylko dla zarejestrowanych)..
pozdrawiam
moze i tak, nie mam doswiadczenia z ocenianiem.. :))
jak dla mnie top moze nieistniec, w ogole sie nim nie interesuje, a przy wyborze przepisu raczej zwracam uwage na pozytywne komentarze.. :))
pozdrawiam
He he, ja na top zwróciłam uwagę przy okazji dyskusji na temat nazw przepisów nutelli. Generalnie też nie zwracam uwagi na top, wolę sama poszperać w przepisach i znaleźć coś dla siebie. Jeśli chodzi o mnie, top spoko może Pampas usunąć:)