Witajcie!
Jestem z Wami od kilku chwil. Mam nadzieje, ze będzie nam razem miło.
Na początek chciałem jedynie podpisać sie (z pełną odpowiedzialnością) pod relacją Marinika z pobytu na Slowacji. To własnie ja jestem tym kumplem, ktory razem z nim zajadał się gęsiną w Slovenskim Grobie.
Polecam! Jak będziecie w tamtej okolicy w odpowiednim czasie (jesien) - sprobujcie tych pysznosci.
I to by bylo na początek.
Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich.
Hm... i tu sie problem pojawia. Bo nie ma na forum mozliwosci nawiazania indywidualnych kontaktow. Skoro Aneritka zniknela stad - moge domniemywac, ze nie zyczylaby sobie podawania publicznie namiarow na nia. A z T9oba takze bezposrednio sie skontaktowac nie moge.
Witajcie!
Jestem z Wami od kilku chwil. Mam nadzieje, ze będzie nam razem miło.
Na początek chciałem jedynie podpisać sie (z pełną odpowiedzialnością) pod relacją Marinika z pobytu na Slowacji. To własnie ja jestem tym kumplem, ktory razem z nim zajadał się gęsiną w Slovenskim Grobie.
Polecam! Jak będziecie w tamtej okolicy w odpowiednim czasie (jesien) - sprobujcie tych pysznosci.
I to by bylo na początek.
Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich.
Ach TY SKUBANCU- siedzi sobie w sasiednim pokoju a ja nawet nie wiem, ze tutaj takze he he. Witaj zatem i tutaj :))))))))
coraz wiecej potencjalnie zainteresowanych spotkaniem w Lodzi..?
Mariniku, Slawo, co Wy na to..?
Piateczki- ja sie na liste wpisuje, a tak w ogole to Aneritka chciala Twoje namiary, ale nie znam ich.
oki, to zbieraj liste chetnych na spotkanie w Lodzi.. :))
i daj mi namiary na Anerite, to sie do niej odezwe wolna chwila :))
pozdrawiam
Hm... i tu sie problem pojawia. Bo nie ma na forum mozliwosci nawiazania indywidualnych kontaktow. Skoro Aneritka zniknela stad - moge domniemywac, ze nie zyczylaby sobie podawania publicznie namiarow na nia. A z T9oba takze bezposrednio sie skontaktowac nie moge.
i co??????