Forum

Gawędy o jedzeniu

pasowanie na WuŻeTowcA

  • Autor: shoffix Data: 2004-10-28 13:37:25

    przybywa nam użytkowników na forum WŻ, to może warto robić jakieś otrzęsiny? Jakieś wkupniaki od nowoprzybyłych?
    podanie przepisu, hmmmm... no właśnie myślę, że nie, bo to by było jakieś gapiowanie, ale na przykład:

    opowiedzenie przez nowych jakiejś anegdoty kulinarnej, zabawnej sytuacji w jakiej uczestniczyli, słyszeli (związanej z kulinariami, gotowaniem...).

    Co o tym myślicie, może macie jakieś sugestie?

    pozdrawiam,
    shiludek

    ......... \/ .........
    ........ /..\ ........
    .--o00- \-00o--.
    ......................
    ..... shoffix .....
    ......................

  • Autor: marinik Data: 2004-10-29 09:17:12

    Ludzie z klasą chetni beda.
    :))))

  • Autor: bahus Data: 2004-10-29 19:45:01

    Zachęcony tą "klasą" Marynika jestem "za" :)))))))))))))
    Bahus

  • Autor: inka21 Data: 2004-11-02 13:28:07

    pomysł dobry ,wart zabawy, jestem za!!!!!!!!!. wkupię się wszystkim oprócz seksu::::::)))))))
    inka21

  • Autor: bahus Data: 2004-11-02 14:45:18

    Czyli to co najlepsze zachowasz ? :))))))
    Oj nieładnie, nie ładnie :))))
    Bahus

  • Autor: mariam Data: 2004-11-14 18:03:23

    Widzę że zaniechaliście dyskusji na ten temat,a ja bez względu na to czy klasę posiadam czy nie-chetnie poddam się pasowaniu.Czekam na polecenia{ale litości troszke to powinniście "młodym " okazac nie?}Liczę na KLASĘ.POzdrawiam Mariam

  • Autor: mariam Data: 2004-11-14 19:52:36

    dobrze.Ale dam radę dopiero na wtorek.POzdrowionka.Mariam

  • Autor: nerwus Data: 2004-11-17 11:14:12

    shiludek nie uwazasz, ze to pachnie jakas subkultura taki rytual? nawet jak bedzie dowcipny i na luzie jakos mi to malo ciekawie wyglada
    moze pozostawmy indywidulany wybor odnosnie zasad wchodzenia w grupe dyskutantow forumowych
    kto bedzie mial ochote to sie zaprezentuje, kto nie to nie
    nie lubie po prostu cisnienia na jakies odgornie narzucone rytualy nawet jak sa tylko zabawowe

    nerwus

Przejdź do pełnej wersji serwisu