Policzyłam, jest ich 15 sztuk. Nie dałoby się więcej, pampasie miły? Pozdrawiam Drota
Dałoby się Ale ile ma być? Dobierałem ilość wątków tak aby strona nie byłą zbyt długa. Konsenkwecją wydłużenia strony będzie też jej większa objętość i wolniejsze wczytywanie się. Pampas
a moze kazdy moglby sobie wybrac ilosc pokazujacych sie watkow w swoich ustawieniach..? czy to zbyt skomplikowane..?
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości: Konsenkwecją > wydłużenia strony będzie też jej większa objętość i wolniejsze wczytywanie > się. Niech lepiej zostanie, jak jest. Cofam propozycję. W ciągu dnia strasznie wolno się otwiera przy tej ilości wątków.
Policzyłam, jest ich 15 sztuk. Nie dałoby się więcej, pampasie miły?
Pozdrawiam
Drota
Dałoby się
Ale ile ma być?
Dobierałem ilość wątków tak aby strona nie byłą zbyt długa. Konsenkwecją wydłużenia strony będzie też jej większa objętość i wolniejsze wczytywanie się.
Pampas
a moze kazdy moglby sobie wybrac ilosc pokazujacych sie watkow w swoich ustawieniach..? czy to zbyt skomplikowane..?
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
Konsenkwecją
> wydłużenia strony będzie też jej większa objętość i wolniejsze wczytywanie
> się.
Niech lepiej zostanie, jak jest. Cofam propozycję. W ciągu dnia strasznie wolno się otwiera przy tej ilości wątków.