Dieta nic nie daje bez ruchu, i to intensywnego, oraz racjonalnego trybu życia. Od 5 tygodni jestem pod opieką dietetyka - dieta 1000 kalorii, i 5 razy w tygodniu ćwiczę (2 razy siłownia i 3 razy fat burning,czyli spalanie tłuszczu). Chudnę tygodniowo 1 kg, a miałam z tym duży problem, stosowałam różne diety, i zawsze wszystko wracało! Ta dieta jest ciężka, trzeba wszystko mierzyć, ważyć, liczyć, ale dochodzi się do wprawy i potem robi się żarcie "na pamięć". Takie chudnięcie to mordercza praca, ale warto. Dodaję sobie trochę kalorii, ale nie więcej niż 200-300, bo chyba bym umarła z głodu. Ale trzymam się twardo wskazówek. Tyle wyrzeczeń, ale jak wchodzę na wagę, chce mi się dalej!
Dlaczego nie spróbujesz Żywienia Optymalnego dr Jana kwaśniewskiego? Tu nie trzeba się katowac. Jest najlepsza. http://www.dobradieta.pl/dobradieta.php Na tej stronie dowiesz się wszystkiego.
Dieta nic nie daje bez ruchu, i to intensywnego, oraz racjonalnego trybu życia. Od 5 tygodni jestem pod opieką dietetyka - dieta 1000 kalorii, i 5 razy w tygodniu ćwiczę (2 razy siłownia i 3 razy fat burning,czyli spalanie tłuszczu). Chudnę tygodniowo 1 kg, a miałam z tym duży problem, stosowałam różne diety, i zawsze wszystko wracało! Ta dieta jest ciężka, trzeba wszystko mierzyć, ważyć, liczyć, ale dochodzi się do wprawy i potem robi się żarcie "na pamięć". Takie chudnięcie to mordercza praca, ale warto. Dodaję sobie trochę kalorii, ale nie więcej niż 200-300, bo chyba bym umarła z głodu. Ale trzymam się twardo wskazówek. Tyle wyrzeczeń, ale jak wchodzę na wagę, chce mi się dalej!
trzymam kciuku, powodzenia,życzę efektów i pozdrawiam.inka21
może napisz co to jest fat burning bo nie mam pojęcia
Chyba Glena ci już nie odpowie, bo jej z nami nie ma.
To jest post z przed 2 lat.
ja też ci nie odpowiem, bo nie wiem.
jasia
fat - tłuszcz, burning - spalać.... czyli po prostu spalanie tłuszczu, co zresztą autorka napisała w swojej wiadomości
Dlaczego nie spróbujesz Żywienia Optymalnego dr Jana kwaśniewskiego? Tu nie trzeba się katowac. Jest najlepsza.
http://www.dobradieta.pl/dobradieta.php Na tej stronie dowiesz się wszystkiego.