Forum

Kuchenne porady

gaba dla ciebie coś łatwego ode mnie

• Autor: inka21 Data: 2004-11-12 10:52:49

gaba polecam ci cos dla ciebie, nie za ciężkiego do zrobienia. Zobacz w przepisach pod "inka21" takie ciasta:"torcik na zomno kolorowy"," baba jaga"," piwne ciasteczka", " ciasto mrożone czekoladowe" a jak mnie ogarnie wena twórcza to wpiszę jutro dla ciebie specjalnie " " Slimaczki","kostke kokosową" i ciasto z owoców suszonych"pasi ci to? inka21

• Autor: kamaxyz Data: 2004-11-12 11:59:20

{argue} dzięki Inuś jesteś boska, ale proszę o "wenę" no i z góry dziękuję.
    Wiesz! nie wiem - ale pisząc do Ciebie wyobrażam sobie że znam Ciebie od tysięcy lat. Inka dziękuję -- że mogę z Tobą podyskutować, jesteś super
    Dzisiaj jestem w pracy i na minutkę mogę zajrzec na tę stronę Miłego odpoczynku no i do zobaczenia w poniedziałek
    Basia Bezetka
    papa{computer}{daisy}

• Autor: kamaxyz Data: 2004-11-12 14:30:56

Użytkownik inka21 napisał w wiadomości:
    > gaba polecam ci cos dla ciebie, nie za ciężkiego do zrobienia. Zobacz w
    > przepisach pod "inka21" takie ciasta:"torcik na zomno kolorowy"," baba jaga","
    > piwne ciasteczka", " ciasto mrożone czekoladowe" a jak mnie ogarnie wena
    > twórcza to wpiszę jutro dla ciebie specjalnie " " Slimaczki","kostke kokosową"
    > i ciasto z owoców suszonych"pasi ci to? inka21
    a ja wyprubuję "naleśniki na piwie"
    Ineczko co sądzisz o "frywolnym naleśniku" oczywiście przepis mój
    kamaxyz inaczej Basia "Bezetka"
    pozdrawiam
    i proszę o ciasto z owoców suszonych

• Autor: inka21 Data: 2004-11-12 15:51:03

ciacho z suszonych owoców bedzie jak mnie dzieci dopuszczą do pisania, zawsze służę pomocą bo lubię pomagać - tu mówia u nas że ja się po to właśnie urodziłam, he he he , a co do odczuć to też wydaje mi się ,że znam i ciebie i wszystkich z tej stronki sto i jeszcze jeden roczek. inka21

• Autor: inka21 Data: 2004-11-12 15:58:24

kochana , frywolnego dodałam sobie do ulubionych, jest spoko i odziwo nie znam tego przepisiku, dzięki, inka21

• Autor: kamaxyz Data: 2004-11-15 13:37:01

> kochana , frywolnego dodałam sobie do ulubionych, jest spoko i odziwo nie znam
    > tego przepisiku, dzięki, inka21
    Cieszę się Ewelinko że przepis na "naleśnik fryfolny" przypadł Tobie do gustu, jak usmażysz zobaczysz jekie to jest dobre
    a na swoje imieniny * urodziny - zrobię torcik na zimno w/g Twego przepisu
    Myslę Ewelinko że jesteś z pod znaku Strzelca / pomyliłam się??czy nie????,może zawiodła moja intuicja??/ One niosą w sobie niespotykany dar pomocy i zrozumienia innych. Ja jestem zodiakalnym Strzelcem lubę coś z siebie dać dla innych - przynosi mi to ogromną radość.Nie lubię cwaniactwa, kłamstw,obłudy. Jak mi coś nie wyszło umiem przyznać się do błędu,czy przeprosić.
    Pracuję zawodowo,ale zwsze mam czas dla innych, aby wysłuchać doradzić pomóc w miarę moich możliwości.
    jak wyszedł mi torcik opowiem

Ewelinko dziękuję że mogę z Tobą porozmawiac- pozdrawiam
    kamaxyz Basia - BEZETKA

• Autor: inka21 Data: 2004-11-15 17:46:24

niunia, frywolny jesy debest- robiłam i wyszedł pyszny, lizali palce, a jestem zodiakalna wagą. he, he he . pozdrawiam inka21

• Autor: kamaxyz Data: 2004-11-16 08:17:33

> niunia, frywolny jesy debest- robiłam i wyszedł pyszny, lizali palce, a jestem
    > zodiakalna wagą. he, he he . pozdrawiam inka21

o kurde Ewelinko
    ale moja intuicja do kitu
    to nic kochana Wago jesteś super
    całuski
    papapa

a czy znasz przepis na niby gołąbki ale nie kotlety z sztkowaną kapustką
    jeżeli nie znasz
    to dla Ciebie napiszę ten przepis tu na forum
    ten przepis jest dobry i prosty w wykonaniu zajmuje bardzo mało czasu w odróżnieniu do wykonania tradycyjnych gołąbków
    pozdrawiam serdecznie

Przejdź do pełnej wersji serwisu