Witam wszystkich użytkowników!!!!Dowiedziałam się, że WŻ to bardzo fajna stronka, więc postanowiłam to sprawdzić, wiec jestem:)Weszłam do "UŻYTKOWNIKÓW", więc jak chcecie się czegoś więcej o mnie dowiedzieć to zapraszam!!!!!!!!!Zdjęcie też dodałam, bo widziałam, że Wy także swoje dodawaliście:)Pozdrawiam i ślę słodziutkie buziarki!!!!!!!!!!!dominika_
witaj córcia, zaskoczyłaś mnie, mam pyatanko, czy wdarcie się na stronkę ma stanowic dla mnie rywalizacje?no ,no twoje pomysły na jedzonko tez sa niezłe- życzę ci powodzenia , twoja mamuśka inka21
Witam wszystkich użytkowników!!!!Dowiedziałam się, że WŻ to bardzo fajna stronka, więc postanowiłam to sprawdzić, wiec jestem:)Weszłam do "UŻYTKOWNIKÓW", więc jak chcecie się czegoś więcej o mnie dowiedzieć to zapraszam!!!!!!!!!Zdjęcie też dodałam, bo widziałam, że Wy także swoje dodawaliście:)Pozdrawiam i ślę słodziutkie buziarki!!!!!!!!!!!dominika_
witaj córcia, zaskoczyłaś mnie, mam pyatanko, czy wdarcie się na stronkę ma stanowic dla mnie rywalizacje?no ,no twoje pomysły na jedzonko tez sa niezłe- życzę ci powodzenia , twoja mamuśka inka21
witam rodzinne grono -
niech córcia wie co mamusia robi
irenka
witaj witaj i czuj sie jak w domu :))
Witaj, widzę że WŻ nam się robi wielopokoleniowe...
No to znaczy że fajnie jest :))))
Bahus
Jako równie świeża osoba w tym gronie, śpieszę powitać. Dzień dobry, cześć i czołem!
Witam serdecznie :)
Klio
~(*_*)~
hallo Dominika
witam cie i zycze duzo przjemnych chwil z nami
m tomy
witaj Dominiko ja tez jestem nowa! napewno bedziemy sie spotykac na WZ czesto.jestem w podobnym wieku co ty(21).pozdrowionka
Anno Mario... Dominika witała się trzy lata temu!
ale ze mnie gapa nie spojrzalam na date