iostrzenica pisze pracę " Inspiracje kuchenne"
Szukałam w necie jakiś stron o tej tematyce ale praktycznie nic nie znalazłam - np. jak szyć firaneczki , zazdrostki, rękawice . Chodzi o wystruj kuchni od strony krawieckiej. Jak można to zaprojektować fachowo i uszyć,Z górydziękuję za pomoc.
Pomóc Ci nie mogę niestety ale wiesz to całkiem niezły temat. Kuchnia to nie tylko to co w garnku ale też to co na ścianie, na parapecie bo to przecież szczgólne miejsce w kuchni. Jakoś ta strona "pokoju mamy" jak mawia córa koleżanki jest tu przez nas pomijana a szkoda. Może da się jakoś to naprawić :))))
iostrzenica pisze pracę " Inspiracje kuchenne"
Szukałam w necie jakiś stron o tej tematyce ale praktycznie nic nie znalazłam - np. jak szyć firaneczki , zazdrostki, rękawice . Chodzi o wystruj kuchni od strony krawieckiej. Jak można to zaprojektować fachowo i uszyć,Z górydziękuję za pomoc.
Pomóc Ci nie mogę niestety ale wiesz to całkiem niezły temat. Kuchnia to nie tylko to co w garnku ale też to co na ścianie, na parapecie bo to przecież szczgólne miejsce w kuchni. Jakoś ta strona "pokoju mamy" jak mawia córa koleżanki jest tu przez nas pomijana a szkoda. Może da się jakoś to naprawić :))))
Jak coś znajde to dam znać :)
Klio
~(*_*)~
posadz siostrzenice przed komputerem i niech sobie posprawdza te linki (uprzedzam ze jest ich bardzo bardzo duzo):
linki do wielu wielu stron
jeszcze wiecej linkow
a tutaj aranzacja stolu w ogrodzie
wybacz, ze sama nie sprawdzilam przydatnosci tych adresow, ale nie mam na to czasu.. :))
mysle, ze siostrzenica cos znajdzie dla siebie..
pozdrawiam
bzrdzo dużo ciekawych pomysłów można znaleźć w BURDZIE i ANNIE napewno ktoś ze znajomych ma a może w bibliotece powodzenia INKA