Jadłam swego czasu sernik bardzo, bardzo puszysty, niestety nie potrafię zrobić takiego w domu.Dodam, że był on z piekarni, może ktoś wie, co oni dodają do sernika, że jest taki jak puch.Moje serniki są puszyste, ale nigdy tak.W czym tkwi sekret?
Ja znam dwa przepisy ,jeden z nich to wg.mojego przepisu srnik wiedeński,a drugi to kropelka,dzisiaj postaram się napisać oba w moich przepisach SERUŚ
Nio, ja mam przepis na sernik wiedeński i rosa, ale to nie to.Ale dzięki
Jadłam swego czasu sernik bardzo, bardzo puszysty, niestety nie potrafię zrobić takiego w domu.Dodam, że był on z piekarni, może ktoś wie, co oni dodają do sernika, że jest taki jak puch.Moje serniki są puszyste, ale nigdy tak.W czym tkwi sekret?
Ja znam dwa przepisy ,jeden z nich to wg.mojego przepisu srnik wiedeński,a drugi to kropelka,dzisiaj postaram się napisać oba w moich przepisach SERUŚ
Nio, ja mam przepis na sernik wiedeński i rosa, ale to nie to.Ale dzięki