Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Czy ktoś z Was używa OutCook Express?

• Autor: Animozja Data: 2004-11-24 09:59:24

Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z twórcami tego programu, jestem jedynie zagorzałym użytkownikiem :) Jest ktoś jeszcze?

• Autor: dorka Data: 2004-11-24 10:13:37

Ja używam, wszystkie przepisy mam w jednym miejscu i nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej. Czasem, gdy mam lenia, nie wpisuję składników, a jedynie przepis w całości wklejam:) Bardzo przydatny program, polecam wszystkim.

• Autor: Animozja Data: 2004-11-25 09:26:16

Mało nas, mało nas
    Wstukuję tam głównie przepisy z gazet, niektóre spośród umieszczonych na opakowaniach różnych produktów spożywczych, ściągnięte z sieci; również te receptury, które "chodzą" na WŻ w plikach .doc - inaczej w papierach bym utonęła...

• Autor: Silvia_pl Data: 2008-01-01 15:58:09

Hej, witam wszystkich. Ja również nie mam nic wspólnego z producentem programu - ale program polecam. Naprawdę warto, bo można świetnie przygotować się do zakupów. Od kiedy go używam jest mi duzo latwiej przygotować sobie plan na cały tydzień - zwłaszcza, że barrrdzo dużo pracuję i naprawdę czasem nie mam ochoty nic gotować - najpierw sto pytań - co w ogóle, potem okazuje się, że połowy nie mam w domu i trzeba iść po zakupy. - odkąd używam tego programiku nie mam już takich problemów. Mam listę zakupów na podstawie tego co chcę gotować i już !!! pozdrawiam producenta za super pomysł i za to że program jest bezpłatny.

• Autor: luckystar Data: 2008-01-01 16:31:46

A ja chyba jakas niegramotna bo nie slyszalam nigdy o OutCookExpress wiem, ze jest OutlookExpress uzywany glownie do wysylania emaili ale ....... niech mi ktos wyjasni, prosze czy to jest to samo i tylko nastapila literowka ? czy tez jest cos czego ja nie znam, a chetnie poznam????

• Autor: aga9999 Data: 2008-01-01 16:44:01

Moja droga, to jest program do przechowywania, porzadkowania przepisów kulinarnych, taka własna książka kucharska.  Jezeli interesuja Cie szczegoly rzuc okiem na strone www.outcook.pl.
    Pozdrawiam
    aga

• Autor: luckystar Data: 2008-01-01 17:00:08

Dzieki Aga, teraz juz wiem o co biega :)))

• Autor: makusia Data: 2008-01-01 17:07:42

to i ja tam zerknę , bo pierwsze słyszę

• Autor: piq Data: 2008-01-01 18:33:31

Ja go mam od pól roku. Umieszczam tam wszystkie ulubione przepisy.

• Autor: zosia Data: 2008-01-01 18:44:22

Powiedzcie jeszcze jak sciagnac ten program,nigdy nic nieściągałam ,dzieki za podpowiedż.

• Autor: jasia Data: 2008-01-01 18:46:12

Byłam na tej stronie i jest tam wiele wersji do ściagnięcia.
    Może powiecie co ściągać? , bo jakos nie moge się połapać.
    Ponoć program juz sam w sobie zawiera wiele przepisów ze zdjeciami, ale czy aby dobre....?
    Czy przepisy, ktore nie beda mi odpowiadać mozna wywalic ?
    pozdrawiam jasia

• Autor: aga9999 Data: 2008-01-01 19:13:30

Jasiu, sciagnij sobie moze najnowsza wersje stad http://www.outcook.pl/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=fileinfo&id=12
    ja wklepuje przepisy ktore wyprobowalam albo zamierzam wyprobowac. :-)
    Wczesniej korzystalam z one note ale ten jest lepszy bo ma np wyszukiwarke, jest niestetty troche zabawy z wpisywaniem.
    pozdrawiam
    aga

• Autor: jasia Data: 2008-01-01 19:40:56

Dzięki aga, juz ściagnęłam, teraz bedę sie bawić...
    jasia

• Autor: kiiri Data: 2008-01-02 09:50:25

OOO! A to ciekawe :) wlasnie zainstalowalam i bede sie bawic we wklepywanie przepisow :) dzieki za informacje

• Autor: Silvia_pl Data: 2008-01-02 18:03:59

super że kilka osob się zainteresowało, bo ja naprawdę jestem jego fanką. Można za pomocą tego programu wysyłać wasze ulubione przepisy e-mailem do znajomych, wklejac zdjęcia, drukowac książke - super sprawa.

Przejdź do pełnej wersji serwisu