Ja używam, wszystkie przepisy mam w jednym miejscu i nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej. Czasem, gdy mam lenia, nie wpisuję składników, a jedynie przepis w całości wklejam:) Bardzo przydatny program, polecam wszystkim.
Mało nas, mało nas
Wstukuję tam głównie przepisy z gazet, niektóre spośród umieszczonych na opakowaniach różnych produktów spożywczych, ściągnięte z sieci; również te receptury, które "chodzą" na WŻ w plikach .doc - inaczej w papierach bym utonęła...
Hej, witam wszystkich. Ja również nie mam nic wspólnego z producentem programu - ale program polecam. Naprawdę warto, bo można świetnie przygotować się do zakupów. Od kiedy go używam jest mi duzo latwiej przygotować sobie plan na cały tydzień - zwłaszcza, że barrrdzo dużo pracuję i naprawdę czasem nie mam ochoty nic gotować - najpierw sto pytań - co w ogóle, potem okazuje się, że połowy nie mam w domu i trzeba iść po zakupy. - odkąd używam tego programiku nie mam już takich problemów. Mam listę zakupów na podstawie tego co chcę gotować i już !!! pozdrawiam producenta za super pomysł i za to że program jest bezpłatny.
A ja chyba jakas niegramotna bo nie slyszalam nigdy o OutCookExpress wiem, ze jest OutlookExpress uzywany glownie do wysylania emaili ale ....... niech mi ktos wyjasni, prosze czy to jest to samo i tylko nastapila literowka ? czy tez jest cos czego ja nie znam, a chetnie poznam????
Moja droga, to jest program do przechowywania, porzadkowania przepisów kulinarnych, taka własna książka kucharska. Jezeli interesuja Cie szczegoly rzuc okiem na strone www.outcook.pl. Pozdrawiam aga
Byłam na tej stronie i jest tam wiele wersji do ściagnięcia. Może powiecie co ściągać? , bo jakos nie moge się połapać. Ponoć program juz sam w sobie zawiera wiele przepisów ze zdjeciami, ale czy aby dobre....? Czy przepisy, ktore nie beda mi odpowiadać mozna wywalic ? pozdrawiam jasia
Jasiu, sciagnij sobie moze najnowsza wersje stad http://www.outcook.pl/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=fileinfo&id=12 ja wklepuje przepisy ktore wyprobowalam albo zamierzam wyprobowac. :-) Wczesniej korzystalam z one note ale ten jest lepszy bo ma np wyszukiwarke, jest niestetty troche zabawy z wpisywaniem. pozdrawiam aga
super że kilka osob się zainteresowało, bo ja naprawdę jestem jego fanką. Można za pomocą tego programu wysyłać wasze ulubione przepisy e-mailem do znajomych, wklejac zdjęcia, drukowac książke - super sprawa.
Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z twórcami tego programu, jestem jedynie zagorzałym użytkownikiem :) Jest ktoś jeszcze?
Ja używam, wszystkie przepisy mam w jednym miejscu i nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej. Czasem, gdy mam lenia, nie wpisuję składników, a jedynie przepis w całości wklejam:) Bardzo przydatny program, polecam wszystkim.
Mało nas, mało nas
Wstukuję tam głównie przepisy z gazet, niektóre spośród umieszczonych na opakowaniach różnych produktów spożywczych, ściągnięte z sieci; również te receptury, które "chodzą" na WŻ w plikach .doc - inaczej w papierach bym utonęła...
Hej, witam wszystkich. Ja również nie mam nic wspólnego z producentem programu - ale program polecam. Naprawdę warto, bo można świetnie przygotować się do zakupów. Od kiedy go używam jest mi duzo latwiej przygotować sobie plan na cały tydzień - zwłaszcza, że barrrdzo dużo pracuję i naprawdę czasem nie mam ochoty nic gotować - najpierw sto pytań - co w ogóle, potem okazuje się, że połowy nie mam w domu i trzeba iść po zakupy. - odkąd używam tego programiku nie mam już takich problemów. Mam listę zakupów na podstawie tego co chcę gotować i już !!! pozdrawiam producenta za super pomysł i za to że program jest bezpłatny.
A ja chyba jakas niegramotna bo nie slyszalam nigdy o OutCookExpress wiem, ze jest OutlookExpress uzywany glownie do wysylania emaili ale ....... niech mi ktos wyjasni, prosze czy to jest to samo i tylko nastapila literowka ? czy tez jest cos czego ja nie znam, a chetnie poznam????
Moja droga, to jest program do przechowywania, porzadkowania przepisów kulinarnych, taka własna książka kucharska. Jezeli interesuja Cie szczegoly rzuc okiem na strone www.outcook.pl.
Pozdrawiam
aga
Dzieki Aga, teraz juz wiem o co biega :)))
to i ja tam zerknę , bo pierwsze słyszę
Ja go mam od pól roku. Umieszczam tam wszystkie ulubione przepisy.
Powiedzcie jeszcze jak sciagnac ten program,nigdy nic nieściągałam ,dzieki za podpowiedż.
Byłam na tej stronie i jest tam wiele wersji do ściagnięcia.
Może powiecie co ściągać? , bo jakos nie moge się połapać.
Ponoć program juz sam w sobie zawiera wiele przepisów ze zdjeciami, ale czy aby dobre....?
Czy przepisy, ktore nie beda mi odpowiadać mozna wywalic ?
pozdrawiam jasia
Jasiu, sciagnij sobie moze najnowsza wersje stad http://www.outcook.pl/index.php?option=com_remository&Itemid=45&func=fileinfo&id=12
ja wklepuje przepisy ktore wyprobowalam albo zamierzam wyprobowac. :-)
Wczesniej korzystalam z one note ale ten jest lepszy bo ma np wyszukiwarke, jest niestetty troche zabawy z wpisywaniem.
pozdrawiam
aga
Dzięki aga, juz ściagnęłam, teraz bedę sie bawić...
jasia
OOO! A to ciekawe :) wlasnie zainstalowalam i bede sie bawic we wklepywanie przepisow :) dzieki za informacje
super że kilka osob się zainteresowało, bo ja naprawdę jestem jego fanką. Można za pomocą tego programu wysyłać wasze ulubione przepisy e-mailem do znajomych, wklejac zdjęcia, drukowac książke - super sprawa.