Tak się miło złożyło, że często podróżuję po Afryce pół. i Azji i tam to dopiero jest żarcie regionalne. Ulubioną moją kuchnią j jest kuchnia Egipska. Jeśli chcecie jakieś niesamowite przepisy prosto z Kairu albo wykaz knajpek knajpek knajpek Hurgady lub Asuan to napisz do mnie mkonfiszer@wp.pl Obiecuję też ,że coś wniosę smacznego do wielkiego żarcia z kuchni arabskiej
Ja bardzo chętnie poczytam i oczywiście wypróbuje takie oryginalne przepisy.Czekam na cos dobrego.Tylko żeby sie dało przygotować bez konieczności odwiedzenia Afryki! MYslę oczywiscie o przyprawach.POzdrawiam.
Użytkownik fiszer napisał w wiadomości:
> Tak się miło złożyło, że często podróżuję po Afryce pół. i Azji i tam to
> dopiero jest żarcie regionalne. Ulubioną moją kuchnią j jest kuchnia Egipska.
> Jeśli chcecie jakieś niesamowite przepisy prosto z Kairu albo wykaz knajpek
> knajpek knajpek Hurgady lub Asuan to napisz do mnie mkonfiszer@wp.pl
Witaj fiszer:) Ja bym proponowała, żebyś wpisywał przepisy do swojej książki, będzie można z nich skorzystać ogólnie.
Dobrze dorka dla Ciebie napiszę coś extra coś prosto z Ramadanu, który nie dawno się skończył. Wisz mi to coś niesamowitego. Nasze Boże Narodzenie to przedszkole. Kair liczy obecnie 23 mil. mieszkańców.Prócz przepisów znam też zwyczaje egipcjan ( są doprawdy dziwne ) pozdrawiam mariusz
> Dobrze dorka dla Ciebie napiszę coś extra coś prosto z Ramadanu, który nie
> dawno się skończył. Wisz mi to coś niesamowitego.
Z góry dziękuję:)
.Prócz przepisów znam też
> zwyczaje egipcjan ( są doprawdy dziwne )
Może artykuł na ten temat napisz, pewnie nie tylko ja z przyjemnością przeczytam. To dla nas egzotyka.
Tak się miło złożyło, że często podróżuję po Afryce pół. i Azji i tam to dopiero jest żarcie regionalne. Ulubioną moją kuchnią j jest kuchnia Egipska. Jeśli chcecie jakieś niesamowite przepisy prosto z Kairu albo wykaz knajpek knajpek knajpek Hurgady lub Asuan to napisz do mnie mkonfiszer@wp.pl Obiecuję też ,że coś wniosę smacznego do wielkiego żarcia z kuchni arabskiej
Ja bardzo chętnie poczytam i oczywiście wypróbuje takie oryginalne przepisy.Czekam na cos dobrego.Tylko żeby sie dało przygotować bez konieczności odwiedzenia Afryki! MYslę oczywiscie o przyprawach.POzdrawiam.
Pewnie,że tak. Postaram się pozamieniać składniki takie ja np. okra raczej nie dostępna w Polsce
> Tak się miło złożyło, że często podróżuję po Afryce pół. i Azji i tam to
> dopiero jest żarcie regionalne. Ulubioną moją kuchnią j jest kuchnia Egipska.
> Jeśli chcecie jakieś niesamowite przepisy prosto z Kairu albo wykaz knajpek
> knajpek knajpek Hurgady lub Asuan to napisz do mnie mkonfiszer@wp.pl
Witaj fiszer:) Ja bym proponowała, żebyś wpisywał przepisy do swojej książki, będzie można z nich skorzystać ogólnie.
Pozdrawiam
Dorota
Dobrze dorka dla Ciebie napiszę coś extra coś prosto z Ramadanu, który nie dawno się skończył. Wisz mi to coś niesamowitego. Nasze Boże Narodzenie to przedszkole. Kair liczy obecnie 23 mil. mieszkańców.Prócz przepisów znam też zwyczaje egipcjan ( są doprawdy dziwne ) pozdrawiam mariusz
> Dobrze dorka dla Ciebie napiszę coś extra coś prosto z Ramadanu, który nie
> dawno się skończył. Wisz mi to coś niesamowitego.
Z góry dziękuję:)
.Prócz przepisów znam też
> zwyczaje egipcjan ( są doprawdy dziwne )
Może artykuł na ten temat napisz, pewnie nie tylko ja z przyjemnością przeczytam. To dla nas egzotyka.
pozdrawiam mariusz
Również
Dorota