proponuje stworzyc kalendarz Wielkiego Zarcia, w ktorym kazdy bedzie mogl wpisac swoje daty: imieniny czy urodziny, a moze jakies inne wazne dni..
w tej chwili te informacje sa dostepne dla nielicznych i o nielicznych, a mysle, ze niektorym byloby milo, gdyby rowniez o nich pamietano ;))
oczywiscie wpisywanie byloby opcjonalne (w ustawieniach), a widoczne dla wszystkich zalogowanych..
Jak dla mnie super pomysł, ponieważ życzenia złożono by wszystkim WŻ-towcom i nikt nie czuł sie pokrzywdzony że o jego urodzinach nikt nie wiedział lub nie pamietał, a kto nie miałby ochoty podawać swojej daty urodzin to jego sprawa
Użytkownik borgia napisał w wiadomości:
> Inka... no wiesz co... Szkoda tylko, że trzeba będzie do września czekać. Ale
> imieniny masz za to w maju... No chyba, że obchodzisz inaczej. Ja też za
> Kazikiem mogę sobie zaśpiewać, że "to mnie wk... u młodzieży, że już do niej
> nie należę". Umówmy się, że to wkurza, choć słowa znacznie ostrzejsze. Mam
> nadzieję, że będzie mi to wybaczone... I że się uśmiechniesz!!!
hahahahaha - borgia racja - ale tak też jest super - hihihi - chyba jednak nawet tak wolę bo widzisz ile młodzież ma teraz problemów -a ja- mam to już za sobą
tego samego dnia i miesiąca, ale tego roku w mojej rodzinie też urodził się dzidziuś, moja siostra nawet żartowała, żeby nazwać dziecko Osama, ale urodziła się dziewczynka:))))
Użytkownik inka napisał w wiadomości:
> Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> > inka - co Ty ????
> > Siup - za seniorow WZ (ja tez senior)
> hahaha -witam w klubie seniorów - no to siup!
hej hej witajcie ja też sie wpisuje do klubu seniora no to siup!!!!!
Ja też się zgadzam! Takie coś było by bardzo fajne i na pewno większość użytkowników była by zadowolona. Do tego można by dodać imprezke na czacie WŻ, składanie życzeń itp......
Jestem za tym pomysłem. Pozdrowienia dla wszystkich.
proponuje stworzyc kalendarz Wielkiego Zarcia, w ktorym kazdy bedzie mogl wpisac swoje daty: imieniny czy urodziny, a moze jakies inne wazne dni..
w tej chwili te informacje sa dostepne dla nielicznych i o nielicznych, a mysle, ze niektorym byloby milo, gdyby rowniez o nich pamietano ;))
oczywiscie wpisywanie byloby opcjonalne (w ustawieniach), a widoczne dla wszystkich zalogowanych..
co Wy na to..?
Pampasie, czy to wykonalne..?
pozdrawiam
Jestem za, bo moje urodziny za miesiąc ;-)
Jak dla mnie super pomysł, ponieważ życzenia złożono by wszystkim WŻ-towcom i nikt nie czuł sie pokrzywdzony że o jego urodzinach nikt nie wiedział lub nie pamietał, a kto nie miałby ochoty podawać swojej daty urodzin to jego sprawa
Chcecie się uśmiać? to Wam podam - 11.09.1950 - co Wy na to? wcale nie śmieszne? - wiem - ale prawdziwe
Użytkownik borgia napisał w wiadomości:
> Inka... no wiesz co... Szkoda tylko, że trzeba będzie do września czekać. Ale
> imieniny masz za to w maju... No chyba, że obchodzisz inaczej. Ja też za
> Kazikiem mogę sobie zaśpiewać, że "to mnie wk... u młodzieży, że już do niej
> nie należę". Umówmy się, że to wkurza, choć słowa znacznie ostrzejsze. Mam
> nadzieję, że będzie mi to wybaczone... I że się uśmiechniesz!!!
hahahahaha - borgia racja - ale tak też jest super - hihihi - chyba jednak nawet tak wolę bo widzisz ile młodzież ma teraz problemów -a ja- mam to już za sobą
tego samego dnia i miesiąca, ale tego roku w mojej rodzinie też urodził się dzidziuś, moja siostra nawet żartowała, żeby nazwać dziecko Osama, ale urodziła się dziewczynka:))))
inka - co Ty ????
Siup - za seniorow WZ (ja tez senior)
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> inka - co Ty ????
> Siup - za seniorow WZ (ja tez senior)
hahaha -witam w klubie seniorów - no to siup!
Użytkownik inka napisał w wiadomości:
> Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> > inka - co Ty ????
> > Siup - za seniorow WZ (ja tez senior)
> hahaha -witam w klubie seniorów - no to siup!
hej hej witajcie ja też sie wpisuje do klubu seniora no to siup!!!!!
Oj ja też się witam w klubie.Ale...kochani z takimi seniorami....?Tak! TYlko z TAKIMI SENIORAMI !!!!!
Witajcie w klubie ja tez sie do was przyłączam pozdrowienia
Ja też się zgadzam! Takie coś było by bardzo fajne i na pewno większość użytkowników była by zadowolona. Do tego można by dodać imprezke na czacie WŻ, składanie życzeń itp......
Jestem za tym pomysłem. Pozdrowienia dla wszystkich.
Miło mi Cie poznac na forum Wż . Pozdrowienia
moze kiedys porozmawiamy sobie na
chatcie balbina
Jest wykonalne, ale o terminy się nie pytajcie.
Popieram! Popieram!
Klio
~(*_*)~
super pomysł:)
Super pomysł!!!