Właśnie wstukałam przepis na rybę w galarecie koniakowej. Użyłam morszczuka: nadaje się do galarety bardzo dobrze, gdyż jest zwięzły. Czy nadaje się na takie święto jak Wigilia, to indywidualna decyzja każdego WŻtowca. Stworzone w ubiegły łikend danie przeszło przez cenzurę domowników. Tylko trzeba na żelatynę uważać, bo przesadziłam i konsystencją była podobna do półmiska, na którym spoczywała
Czy ktoś robi rybę w galarecie na Wigilię, ale inną niż karp? I jak?
ja w tym roku robię łosoaia w galarecie -jest pyszny polecam
Właśnie wstukałam przepis na rybę w galarecie koniakowej. Użyłam morszczuka: nadaje się do galarety bardzo dobrze, gdyż jest zwięzły. Czy nadaje się na takie święto jak Wigilia, to indywidualna decyzja każdego WŻtowca. Stworzone w ubiegły łikend danie przeszło przez cenzurę domowników. Tylko trzeba na żelatynę uważać, bo przesadziłam i konsystencją była podobna do półmiska, na którym spoczywała