Witam! Chcemy dobry przepis na pyszny piernik. Ale nie taki, co zakręcisz i masz. Chcemy aby dojrzewał do tego by go zrobić i zjeść. Wybraliśmy przepis nutelli, ale czy on może leżakować? No i jeszcze jeden problem. Nie mamy garnka kamionkowego. Czy można przechowywać ciasto w czymś innym? Na forum pt.: "Czas leżakowania ciasta na pierniczki" wspominacie o przepisie Aganiok. Pod jaką nazwą jest on zapisany? Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękujemy! Czekamy z wielką niecierpliwością, bo czasu już nie mamy za wiele. Pozdrawiamy
Witam! Chcemy dobry przepis na pyszny piernik. Ale nie taki, co zakręcisz i masz. Chcemy aby dojrzewał do tego by go zrobić i zjeść. Wybraliśmy przepis nutelli, ale czy on może leżakować? No i jeszcze jeden problem. Nie mamy garnka kamionkowego. Czy można przechowywać ciasto w czymś innym? Na forum pt.: "Czas leżakowania ciasta na pierniczki" wspominacie o przepisie Aganiok. Pod jaką nazwą jest on zapisany? Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękujemy! Czekamy z wielką niecierpliwością, bo czasu już nie mamy za wiele. Pozdrawiamy
przeczytaj te dyskusje
pozdrawiam
Wielkie dzięki za szybką odpowiedź:-D Poczytamy i spróbujemy zrobić. Ale wśród tylu przepisów i mądrych rad trudno się na coś zdecydować.
Pozdrawiamy