Ewelinko prosiłam swego czasu w imieniu mojej kolezanki która cierpi na bielactwo nabyte proszę o pomoc może znasz coś co by jej pomogło.
Z góry dziękuję w imieniu mojej koleżanki
Ewelinko a przepis na cytrynki z nadzieniem z sardynek wspaniały zrobiłam na swoje imieniny,
pozdrawiam cieplutko pa
a gosciom smakowało?, bo jeżeli tak to sie cieszę, na bielactwo -nie bardzo wiem co ale popytam się ale potrzebuje troszkę czasu, a na razie przesyłam ci całuski ,inka21
tak smakowało bardzo,
Ineczko
tak sobie pomyślałam że dodając do tego Kremu z sardynek odrobinę drobno posiekanej papryki można też nadziać paprykę
a dodając miąż z pomidorów można nadziać pomidory
co o tym sądzisz Ewelinko!!!!!!
jesteś dla mnie autorytetem w wykonaniu przepisów
pozdrawiam cieplutko
s.o.s Ineczko pomocy
gdzie jesteś - prosiłam o pomoc dla mojej koleżanki chodzi o to,aby jej pomóc
o co chodzi Basieńko ? jestem chopć ostatnio mniej wchodzę na stronkę, napisz co cie trapi a ja postaram się pomócinka21
Ewelinko prosiłam swego czasu w imieniu mojej kolezanki która cierpi na bielactwo nabyte proszę o pomoc może znasz coś co by jej pomogło.
Z góry dziękuję w imieniu mojej koleżanki
Ewelinko a przepis na cytrynki z nadzieniem z sardynek wspaniały zrobiłam na swoje imieniny,
pozdrawiam cieplutko pa
a gosciom smakowało?, bo jeżeli tak to sie cieszę, na bielactwo -nie bardzo wiem co ale popytam się ale potrzebuje troszkę czasu, a na razie przesyłam ci całuski ,inka21
tak smakowało bardzo,
Ineczko
tak sobie pomyślałam że dodając do tego Kremu z sardynek odrobinę drobno posiekanej papryki można też nadziać paprykę
a dodając miąż z pomidorów można nadziać pomidory
co o tym sądzisz Ewelinko!!!!!!
jesteś dla mnie autorytetem w wykonaniu przepisów
pozdrawiam cieplutko
fajnie to wydedukowałaś gratuluję pomysłu, też tak zrobię, pozdrowionka inka21