rozmrozić ,natrzeć solą i przyprawami do ryb ,skropić cytryną i panierować albo w bułce tartej lub w mące i smażyć na maśle ,najlepiej w piekarniku na brytfance,wówczas upiecze się równomiernie i nie trzeba obracać ryb,ja zawsze tak robię halibuta. łososia ,a nawet mintaja polecam!!!
Rozmrażam filety, następnie panieruje delikatnie w mące, jajku a potem w bułce tartej. Robię to w takiej kolejności i panierka nigdy nie odpada, następnie wkładam na dobrze rozgrzany olej, pieprze, sole a po usmażeniu polewam sokiem z cytryny. Powodzenia
kto mi poradzi jak postapic z mrozonym filetem ryby,zeby panierka nie odeszla podczas smazenia.
rozmrozić ,natrzeć solą i przyprawami do ryb ,skropić cytryną i panierować albo w bułce tartej lub w mące i smażyć na maśle ,najlepiej w piekarniku na brytfance,wówczas upiecze się równomiernie i nie trzeba obracać ryb,ja zawsze tak robię halibuta. łososia ,a nawet mintaja polecam!!!
Rozmrażam filety, następnie panieruje delikatnie w mące, jajku a potem w bułce tartej. Robię to w takiej kolejności i panierka nigdy nie odpada, następnie wkładam na dobrze rozgrzany olej, pieprze, sole a po usmażeniu polewam sokiem z cytryny. Powodzenia
jedyny sposob jaki znam to pomieszanie mąki pszennej z ziemniaczana.można do bułki tartej wsypac trioszkę mąki ziemniaczanej