Forum

Gawędy o jedzeniu

logowanie a czytanie przepisow

• Autor: 555 Data: 2004-12-19 13:27:45

dzisiaj zaczely mi sie otwierac przepisy uzytkownikow zanim sie zalogowalam (przepisy Wkn otwieraly sie zawsze)..
    czy to juz tak teraz zawsze bedzie, ze kazdy przepis beda mogli ogladac nie tylko zalogowani uzytkownicy, czy cos sie dzisiaj tylko popsulo..?

pozdrawiam

• Autor: Pampas Data: 2004-12-19 13:31:08

Taj już będzie zawsze. Od dzisiaj nie trzeba się logować aby oglądać przepisy. Logowanie nadal obowiązuje w opcjach, gdzie dodaje się jakieś treści na strone i na forum.

pozdrawiam
    Pampas

• Autor: 555 Data: 2004-12-19 14:08:19

nie wiem, skad taki pomysl, i nie ukrywam, ze nie bardzo mi sie on podoba.. nie wiem, jak inni, ale osobiscie umieszczam tutaj przepisy bo wiem, ze:
    1. mam je pod calkowita kontrola przez caly czas
    2. korzystaja z nich zalogowani uzytkownicy (a dla mnie zalogowanie na stronie jest rownoznaczne z akceptacja regulaminu i zobowiazaniem do jego przestrzegania) - tak bylo do tej pory..

proponuje:
    1. przeprowadzic ankiete wsrod uzytkownikow na ten temat (w koncu z ponad 5200 przepisow obecnie dostepnych na WZ, Wkn jest autorka niespelna 10%)
    2. wprowadzic dodatkowa opcje udostepniania (oprocz dotychczasowego "udostepnij" - jeszcze "udostepnij tylko zalogowanym")

czekam na opinie innych uzytkownikow strony i Wasza, Wkn&Pampasie :))

pozdrawiam

• Autor: Pampas Data: 2004-12-19 16:35:34

No niestety, ale tym razem już decyzja została podjęta a robienie ankiet po czasie jest bezcelowe.

Co do regulaminu, to dotycz on przede wszystkim zamieszczania treści na naszej stronie, atego nadal nie można robić bez zalogowania się.

pozdrawiam
    Pampas

• Autor: bahus Data: 2004-12-20 01:28:03

Pampas, wyczyn super!!! Wreszcie moi znajomi (ci z życia, a nie wirtualni) przestaną mi truć: a jak mam zrobić, aby się tam (czyt: na WŻ ) zalogować ?. Połowa rezygnowała bo nie umiała. A teraz sobie wejdzie i poczyta (nie tylko Bahusa) :))))))
    Bahus

Przejdź do pełnej wersji serwisu