Forum

Rozmowy wolne i frywolne

pomocy

• Autor: Dynka Data: 2004-12-25 19:13:13

{bigcry} stracilam cala liste kontaktow internetowych prosze tych wszystkich ktorzy chca nadal utrzymywac ze mna kontakt o ponowne przyslanie mi np swojego nr gg, prosze o link na cin cin , bahus licze tez na ciebie!!!!! wiem ze niazagladam tu czesto prawie wcale ale ci co mnie znaja wiedzą ze jestem na Cin cin i cholerka nigdzie sobie nie zanotowalam linka do forum tzn mialam na gg ale to archiwum szlag trafil!!!!!!!{bigcry} pomocy!!!!!!!!

• Autor: shoffix Data: 2004-12-26 01:09:08

hej Dynka,
    wpisz w google.pl sys21 i znajdziesz poszukiwane forum.

Co do gadu-gadu. Jak zbierzesz kontakty to zapisz sobie w jakimś bezpiecznym miejscu plik smseab.dat - tu są właśnie wszystkie kontakty gg. W przypadku sformatowania dysku C, albo de/reinstalacji komunikatora Gadu-Gadu, albo... wystarczy podmienić (zapisać na) wspomniany plik z kontaktami. A plik znajdziesz w folderze Program Files/Gadu-Gadu/users/"nazwa użytkownika"/

I zaglądaj na WŻ częściej i pogadaj z nami czasem (nie tylko w potrzebie).

pozdrawiam,
    shiludek

......... \/ .........
    ........ /..\ ........
    .--o00- \-00o--.
    ......................
    ..... shoffix .....
    ......................

• Autor: krista Data: 2004-12-29 03:06:18

Zaczelam dopiero zagladac na WZ , ale nie moge sobie poradzic z czatem na WZ, co powinnam kliknac aby moja tresc poszla w eter? za podpowiedz serdcznie dziekuje i zycze wszystkim szczesliwego Nowego Roku 2005 - ada.

• Autor: krista Data: 2004-12-29 19:04:26

Dzieki, bylabym szczesliwa gdybym na stronie znalazla miejce z napisem 'enter", z prawej strony mam ikonki , znak zapytania a pod spodem . W rubryce gdzie pisze tresc, czysto do ikonek z , bede Ci bardzo wdzieczna jesli mi odpowiesz.Pozdrawiam.

• Autor: shoffix Data: 2004-12-29 19:13:37

Klawisz ENTER wciskasz z klawiatury.

pozdrawiam,
    shiludek

......... \/ .........
    ........ /..\ ........
    .--o00- \-00o--.
    ......................
    ..... shoffix .....
    ......................

• Autor: krista Data: 2004-12-29 19:28:02

Dzieki sprobuje, weszlam przez POLCHAT ale to inny Mikolaj, jeszcze raz dzieki.

• Autor: krista Data: 2004-12-29 19:35:34

Serdeczne dzieki, wyszlo, w koncu moge gadac. Jeszcze raz dziekuje ,Shoffix, Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu