ja robie sałatke z kurczaka wędzonego w dwóch wersjach.
1 wersja- kurczak wedzony, puszka kukurydzy , puszka ananasa, majonez wymieszany z sokiem z ananasa, mozna dodac troche ryżu ale ja niedaje
2 wersja -kurczak wedzony, puszka brzoskwiń, majonez wymieszany z sokiem z brzoskwiń.
Obie sa smaczne .
u mnie jest jeszcze pokrojony w kosteczke zolty ser.
A kiedys slyszalem Gesslerowa jaka gadala, ze taka salatka to bezguscie smakowe. Czort z Gesslerowa !!!!!!!
A ja do sałatki z kurczaka wędzonego dodaję: ugotowany ryż, czerwoną fasolę, czasem kukurydzę, ogórki kiszone lub konserwowe i majonez wymieszany z jogurtem. Gorąco polecam bo jak do tej pory wszystkim gościom smakuje.
Użytkownik aldka napisał w wiadomości:
> A ja do sałatki z kurczaka wędzonego dodaję: ugotowany ryż, czerwoną fasolę,
> czasem kukurydzę, ogórki kiszone lub konserwowe i majonez wymieszany z
> jogurtem. Gorąco polecam bo jak do tej pory wszystkim gościom smakuje.
A ja dodaje jeszcze pore i jajko do przepisu powyzej i czasem marynowane cebulki.
poszukuje przepisu na salatke z wedzonym kurczakiem
ja robie sałatke z kurczaka wędzonego w dwóch wersjach.
1 wersja- kurczak wedzony, puszka kukurydzy , puszka ananasa, majonez wymieszany z sokiem z ananasa, mozna dodac troche ryżu ale ja niedaje
2 wersja -kurczak wedzony, puszka brzoskwiń, majonez wymieszany z sokiem z brzoskwiń.
Obie sa smaczne .
u mnie jest jeszcze pokrojony w kosteczke zolty ser.
A kiedys slyszalem Gesslerowa jaka gadala, ze taka salatka to bezguscie smakowe. Czort z Gesslerowa !!!!!!!
czy do drugiej wersjii coś jeszcze się dodaje?
nic sie wiecej nie dodaje
A ja do sałatki z kurczaka wędzonego dodaję: ugotowany ryż, czerwoną fasolę, czasem kukurydzę, ogórki kiszone lub konserwowe i majonez wymieszany z jogurtem. Gorąco polecam bo jak do tej pory wszystkim gościom smakuje.
Użytkownik aldka napisał w wiadomości:
> A ja do sałatki z kurczaka wędzonego dodaję: ugotowany ryż, czerwoną fasolę,
> czasem kukurydzę, ogórki kiszone lub konserwowe i majonez wymieszany z
> jogurtem. Gorąco polecam bo jak do tej pory wszystkim gościom smakuje.
A ja dodaje jeszcze pore i jajko do przepisu powyzej i czasem marynowane cebulki.