Witam, poradźcie mi, proszę, jak upiec kurczaka w rekawie, wiem że nie tzreba tam tłuszczu i on sam pyrci sie w swoim sosie, ale co dalej, jakie przeprawy, czy cebulę sie dodaje itd...
wypadaloby go posolić. A poza tym- wersji ilosc nieskonczona, w zaleznosci od upodoban smakowo-aromatycznych.
Moje propozycje:
- czosnek,
- ziola prowansalskie,
- majeranek,
- curry,
- skorka cytrynowa + miod + cynamon (to tez czosnkiem)
- rozmaryn,
- w towarzystwie cebuli
- w towarzystwie warzyw,
- w towarzystwie selera,
- wg wlasnej inwencji tworczej :))))))
Witam, poradźcie mi, proszę, jak upiec kurczaka w rekawie, wiem że nie tzreba tam tłuszczu i on sam pyrci sie w swoim sosie, ale co dalej, jakie przeprawy, czy cebulę sie dodaje itd...
wypadaloby go posolić. A poza tym- wersji ilosc nieskonczona, w zaleznosci od upodoban smakowo-aromatycznych.
Moje propozycje:
- czosnek,
- ziola prowansalskie,
- majeranek,
- curry,
- skorka cytrynowa + miod + cynamon (to tez czosnkiem)
- rozmaryn,
- w towarzystwie cebuli
- w towarzystwie warzyw,
- w towarzystwie selera,
- wg wlasnej inwencji tworczej :))))))