Forum

Rozmowy wolne i frywolne

depresja :((

• Autor: 555 Data: 2005-01-04 15:30:05

po przemilej swiatecznej atmosferze i szalenstwach sylwestrowych dopadla mnie depresja :((
    Was tez..?
    ktos ma jakies rady moze na pozbycie sie tego zlego humoru..?
    bo chyba na razie mnie pokonuje.. :((

• Autor: klio Data: 2005-01-04 15:41:10

Heh... współczuje. Wczoraj dostałam z elektrowni nową książeczke i też popadłam w depresje.

Klio

• Autor: inka21 Data: 2005-01-04 16:10:35

moja depresja ciągnie się juz od poździernika- ale dzięki ludziom z WŻ-ta trzymam sie, więc ci radzę : jak najczęściej odwiedzaj tę stronkę, inka21

• Autor: Asiolek Data: 2005-01-04 17:45:38

masz rację Autes :) :) pozdrawiam wszystkich

• Autor: kucharkalitewska Data: 2005-01-04 19:14:10

To jest jednak przykra i poważna sprawa,która odbiera radość życia.Warto jednak sprawdzić czy nie ma jakiejs innej przyczyny takiego samopoczucia (niedoczynność tarczycy,niedokrwistość itp.).Ja od dłuższego czułam się żle ,myślałam że to przemęczenie,zniechęcenie,starzenie i Bóg wie co jeszcze.Nigdy nie byłam tak przybita,bez humoru,bez ikry..wogóle do niczego.Nagle podczas badań okresowych okazało sie ,że mam tak złe wyniki,iż dziwne jest że jeszcze jestem w stanie pracować.To już mózg niedotleniony był i "szajba" zaczęła odbijać.Oczywiście jak tylko się dowiedziałam ,że jestem chora natychmiast poczułam sie lepiej!!!Pozdrawiam wszystkich,kucharka.

• Autor: mtomy Data: 2005-01-04 19:13:20

Użytkownik 555 napisał w wiadomości:
    > po przemilej swiatecznej atmosferze i szalenstwach sylwestrowych dopadla mnie
    > depresja :((
    > Was tez..?
    > ktos ma jakies rady moze na pozbycie sie tego zlego humoru..?
    > bo chyba na razie mnie pokonuje.. :((

hallo 555,
    no tak po tym calym swiatecznym zamieszaniu i pracach to chyba sa nudy ktore nas wpedzaja w depresje ale najlepszy lekarstwem jest wlaczenie telewizji i popatrzenie na ofiary tej katastrofy Tsunami. Ci maja powod miec depresje

mysmy (maz,corka ija ) wplacili na ofiary tej katastorfy pieniazki i teraz sie przynajmniej torche czuje jak bym pomogla
    moze tobie tez pomoze

pozdrowniena m tomy

• Autor: mtomy Data: 2005-01-04 19:13:27

hallo 555,
    no tak po tym calym swiatecznym zamieszaniu i pracach to chyba sa nudy ktore nas wpedzaja w depresje ale najlepszy lekarstwem jest wlaczenie telewizji i popatrzenie na ofiary tej katastrofy Tsunami. Ci maja powod miec depresje

mysmy (maz,corka ija ) wplacili na ofiary tej katastorfy pieniazki i teraz sie przynajmniej torche czuje jak bym pomogla
    moze tobie tez pomoze

pozdrowniena m tomy

• Autor: mtomy Data: 2005-01-04 19:15:11

hahaha
    odrazu dwa razy zeby lepiej trzymalo
    ale pieniadze wyslalismy tylko raz

pa tomy

• Autor: barbabielota Data: 2005-01-04 19:55:50

hehe, ja tez tak sie troche czuje, ale na początek radze dietę, jakąs delikatna, ale jak ciało się czuje lepiej to od razu i dusza, no i radze liczyć czas najwyżej w jednostkach tygodniowych, a nie do ferii...to ułatwia czekanie

• Autor: elgab Data: 2005-01-05 07:58:34

poczytaj dobrą książkę, wejdź w jej klimat,oderwij się od codzienności, zrób coś co bardzo chciałaś a nie miałaś na to czasu, albo kup sobie kotka najlepszy na stres, miła przytulanka. elgab

• Autor: emiloos Data: 2005-01-05 13:42:57

Taaa... niektorzy uwazaja ze na depreche najlepsze sa zakupki... nawet nowa para majtek za 2,50 poprawi nam humora... i przy okazji czlowiek sie dotleni jak sobie po sklepach polata... i cisnienie podniesie jak do tych majtek sie nie zmiesci... :P Trzymaj sie 555 i nie daj sie!

• Autor: 555 Data: 2005-01-07 20:18:06

dziekuje Wam wszystkim za cieply odzew :))
    juz mi lepiej..

• Autor: *@sieńka** Data: 2005-01-09 21:06:33

Po świętach każdy ma depresję ale warto pomagać innym a humor się poprawi. Wystarczy że będziemy sięchociaż uśmiechaćdo przypadkowych osób.
    NIEŚMY INNYM RADOŚĆ!!!!!

• Autor: malgosiafel Data: 2010-01-02 22:30:28

Wszyscy mają to samo.Nie martw sie.Polecam i siebie mobilizuje :trzeba wychodzic z domu !! kilka razy dziennie po byle co byle wyść.

• Autor: bahus Data: 2010-01-02 22:37:28

Użytkownik malgosiafel napisał w wiadomości:
    > Wszyscy mają to samo.Nie martw sie.Polecam i siebie mobilizuje :trzeba
    > wychodzic z domu !! kilka razy dziennie po byle co byle wyść.

Zwróć uwagę na fakt że piszesz do osoby, której już tu dawno nie ma. Ten wątek pochodzi z przed pięciu lat.
    Bahus

• Autor: Maddalena Data: 2010-01-02 22:54:16

A ja mysle, ze to nie przypadek...bo ta depresja nam sie jakos tak przewija ostatnio tutaj:))

Przejdź do pełnej wersji serwisu