Forum

Rozmowy wolne i frywolne

a może zwiedzę świat......

• Autor: Asiolek Data: 2005-01-06 14:23:18

tak dziś sobie myśle i myśle.......poznałam tu wspaniałych ludzi z całego świata. I tak się zastanawiam czy jak wsiądę do autka i ruszę przed siebie to czy będę mogła odwiedzić każdego z WAS - i tym sposobem zwiedzić cały świat :) To by była dopiero wyprawa poznawcza :) hihihi - najpierw objadę całą Polskę, potem Włochy, Niemcy, Belgia, Holandia- wskoczę na statek i do USA a potem to już żabi skok do Kanady :)

• Autor: bahus Data: 2005-01-07 16:48:16

Jak tak dalej pójdzie to z Polski wyjedzie cały autobus (ja też się chętnie zabiorę) :))))))))))
    Bahus

• Autor: mtomy Data: 2005-01-06 17:03:22

hallo asiu,
    bardzo dobry pomysl i tak jak borgia pisze jak bedziesz u mnie to ja sie dosiadam i jedziemy dalej (ja mam nastepne dwa lata wolne wiec z urlopem tez nie mam problemu) tylko musimy jescze obgadac trase
    Tylko jeden problem mam : mas sie rozwiesc przed czy po wycieczce :)))))))

pa
    m tomy

• Autor: krista Data: 2005-01-07 04:37:30

nie zapomnijcie o mnie ,do zwiedzania sporo, zjesc mozna co sie tylko chce, wpadnijcie dziewczyny. Pojdziemy do sklepu z przyprawami, jaki zapach!!!ach, od Terry do mnie to tylko skok przez granice.

• Autor: seruś Data: 2005-01-07 07:59:28

Asiolku wspaniały pomysł,wpierw zapraszam na kremówki do Wadowic,póżniej zabiorę Cię do Bielska ,połazimy po Beskidach,a wczesniej wdepniemy do Krakowa,i możemy dalej ruszyc w rejs.....

Przejdź do pełnej wersji serwisu