Przeważnie wykorzystuję owe na kotlety, bądź łączę z warzywami i podaję z ryżem. Mam mniejsze piersiątko, nie kotletowe, mam dość połączenia z warzywami, a poza tym totalną pustkę w głowie i brak inwencji, pomoże jakiś dobry człowiek?
Użytkownik borgia napisał w wiadomości:
> Dorka, jak Ci się będzie chciało to zerknij na kurczaka w maśle czosnkowym.
> Może być przecież indyk. Dla ułatwienia dodam... bo kiedyś było pytanie -
> kawałki mają być wielkości mniej więcej polędwiczki z piersi kurczaka. Jest
> naprawdę dobre. No chyba, że czosnku nie lubisz...
Lubię bardzo, moje diabły( czytaj dzieci) też, przeczytałam przepis, ciekawie wygląda, dzięki za pomysł, borgiu miła, jutro robię, jak nic.
Pozdrawiam serdeczniutko.
Przeważnie wykorzystuję owe na kotlety, bądź łączę z warzywami i podaję z ryżem. Mam mniejsze piersiątko, nie kotletowe, mam dość połączenia z warzywami, a poza tym totalną pustkę w głowie i brak inwencji, pomoże jakiś dobry człowiek?
Dzięki z góry
Użytkownik borgia napisał w wiadomości:
> Dorka, jak Ci się będzie chciało to zerknij na kurczaka w maśle czosnkowym.
> Może być przecież indyk. Dla ułatwienia dodam... bo kiedyś było pytanie -
> kawałki mają być wielkości mniej więcej polędwiczki z piersi kurczaka. Jest
> naprawdę dobre. No chyba, że czosnku nie lubisz...
Lubię bardzo, moje diabły( czytaj dzieci) też, przeczytałam przepis, ciekawie wygląda, dzięki za pomysł, borgiu miła, jutro robię, jak nic.
Pozdrawiam serdeczniutko.
D.