Nie rozumiem co to jest wersja 2003 stara ledwo że to chodzi,beznadzieja i my mamy spotykac sie na czymś takim,ani ikonek szeptów,,dyskryminacja tych ktorzy nie umieja angielskiego,tamten chat był o wiele lepszy....
Użytkownik seruś napisał w wiadomości:
> Nie rozumiem co to jest wersja 2003 stara ledwo że to chodzi,beznadzieja i my
> mamy spotykac sie na czymś takim,ani ikonek szeptów,,dyskryminacja tych ktorzy
> nie umieja angielskiego,tamten chat był o wiele lepszy....
Seruś krytykować jest łątwo.
Chciałem coś na szybko uruchomić po padzie polchata, a tu tylko narzekania.
Jak się nie podoba to nie musisz korzystać.
Ja nie nażekam ,ale spodziewałam sie czegos lepszego ,nawet Inka uzyła stwierdzenia dziwny czat.Pampasie,a Twoje stwierdzenie .....przykre nie ukrywam nie wiem jak to mam odebrac ,jako moje odejscie z WŻ?
Nie tylko ja swierdzilam ,ze jest dziwny i że są z nim problemy jak widać na forum kilka osób również miało ,albo ma problemy z zainstalowaniem Javy i z wejsciem na czata i wszystkim drogi Pampasie odpiszesz tak jak mi?
Nie rozumiem co to jest wersja 2003 stara ledwo że to chodzi,beznadzieja i my mamy spotykac sie na czymś takim,ani ikonek szeptów,,dyskryminacja tych ktorzy nie umieja angielskiego,tamten chat był o wiele lepszy....
a jak tam weszlas?
ja nie moge!
ściagnij Jave,Pampas podał link,jest w wiadomościach od Inki
Użytkownik seruś napisał w wiadomości:
> Nie rozumiem co to jest wersja 2003 stara ledwo że to chodzi,beznadzieja i my
> mamy spotykac sie na czymś takim,ani ikonek szeptów,,dyskryminacja tych ktorzy
> nie umieja angielskiego,tamten chat był o wiele lepszy....
Seruś krytykować jest łątwo.
Chciałem coś na szybko uruchomić po padzie polchata, a tu tylko narzekania.
Jak się nie podoba to nie musisz korzystać.
pozdrowienia
Pampas
to dziala?
zadziałało - wprawdzie dziwny - ale cóż jak Was tam niema -
gdzie jesteście ? przecież jeszcze nie jest tak póżno - tak długo z Wami nie
-
irenka
-
Ja nie nażekam ,ale spodziewałam sie czegos lepszego ,nawet Inka uzyła stwierdzenia dziwny czat.Pampasie,a Twoje stwierdzenie .....przykre nie ukrywam nie wiem jak to mam odebrac ,jako moje odejscie z WŻ?
Nie tylko ja swierdzilam ,ze jest dziwny i że są z nim problemy jak widać na forum kilka osób również miało ,albo ma problemy z zainstalowaniem Javy i z wejsciem na czata i wszystkim drogi Pampasie odpiszesz tak jak mi?
serus - CICHO!!!! przeciez pampas stara sie zeby bylo COS zamiast niczego!!!
Stara sie - wiec nie narzekaj i pogodz sie z przejsciowymi klopotami
Wiem że sie stara ,ale nie trzeba tak od razu w arogancki sposób odpisywać...
Proponuje - SIUP - na zlagodzenie nastroju :)))))))))