przeglądałam moje przepisy i cóż są cyferki - że czytacie,ale zzzzzeeeeeeeeerrrrrrroooooooo komentarzy. Chyba jestem do kitu bo pewno nikt nie korzyta z moich przepisów chyba się rozryczę jak bóbr
może ktoś pocieszy!!!!!!.W dodatku chat u mnie nie działa w dodatku bierze mnie chyba gry papa
dziękuję Agulinko za dobre słówko i już mi lepiej a herbatkę wypiję wypiję
i zrobię coś jeszcze
wszystkim radzę którzy chwytają przeziebienia
a
więc
2 łyżki gorącego przegotowanego mleka plus dwie łyżki koniaku
zmieszć i pić na pół godziny przed jedzeniem stosować 3 razy w ciągu dnia/ przepis w/g Michała Tombaka
nie martw sie, ja mam od dawna jeden z Twoich przepisow (roladki z karkowki) w ulubionych i czeka spokojnie na swoj czas :))
a za pol godziny ide do dentysty, wiec w zlym nastroju moge Ci potowarzyszyc ;)) ciekawe jak bede jadla ze znieczuleniem :/ a dzisiaj na obiad zimowa kapusta, wpisze przepis jak wroce.. :))
współczuję -- zęby
ale jesteś bohaterką i tak trzymaj
a za cieplutkie słowa śliczne dzięki
dzisiaj jestem wróciłam byłam chora przeziębienie kaszel chrypka
przeglądałam moje przepisy i cóż są cyferki - że czytacie,ale zzzzzeeeeeeeeerrrrrrroooooooo komentarzy. Chyba jestem do kitu bo pewno nikt nie korzyta z moich przepisów chyba się rozryczę jak bóbr
może ktoś pocieszy!!!!!!.W dodatku chat u mnie nie działa w dodatku bierze mnie chyba gry papa
dziękuję Agulinko za dobre słówko i już mi lepiej a herbatkę wypiję wypiję
i zrobię coś jeszcze
wszystkim radzę którzy chwytają przeziebienia
a
więc
2 łyżki gorącego przegotowanego mleka plus dwie łyżki koniaku
zmieszć i pić na pół godziny przed jedzeniem stosować 3 razy w ciągu dnia/ przepis w/g Michała Tombaka
pozdrawiam wszystkich
nie martw sie, ja mam od dawna jeden z Twoich przepisow (roladki z karkowki) w ulubionych i czeka spokojnie na swoj czas :))
a za pol godziny ide do dentysty, wiec w zlym nastroju moge Ci potowarzyszyc ;)) ciekawe jak bede jadla ze znieczuleniem :/ a dzisiaj na obiad zimowa kapusta, wpisze przepis jak wroce.. :))
pozdrawiam
dzięki! 555
A dentysta tak to miły potwór !!więc trzymam kciuki za Ciebie do góry głowa
pozdrawiam cieplutko
heh, juz wrocilam..
godzinny zakaz jedzenia!!! a kapustka tak pachnie.. mmm.. :((
nastepna wizyta dopiero za dwa tygodnie, co znacznie poprawia moj humor.. mam nadzieje, ze i Twoj sie poprawil :))
pozdrawiam
współczuję -- zęby
ale jesteś bohaterką i tak trzymaj
a za cieplutkie słowa śliczne dzięki
dzisiaj jestem wróciłam byłam chora przeziębienie kaszel chrypka