Forum

Rozmowy wolne i frywolne

dobre rady kamyxyz

• Autor: kamaxyz Data: 2005-01-17 15:02:39

Wróciłam do pracy. Dorwało mnie to wstrętne przeziębienie i poprostu klika dni leżałam ---- !!!!! kurując się.
    A kochanej BORGII miłej AGULINIE i symatycznej 555 dziękuję za wsparcie kiedy byłam smutna.Chyba dałyście mi odrobinę ciepła -- a potrzebowałam tego bardzo
    a teraz no cóż podzielę się swoimi spostrzeżeniami

otóż nie byłam u lekarza ---- nie brałam antybiotyków
    zastosowałam domowe sposoby na przeziębienie
    zastosowałam przepis z książki Michała Tombaka "Droga do Zdrowia"
    więc:
    2 łyżki gorącego/zagotowanego mleka/
    plus
    2 łyżki koniaku
    wymieszać
    wypić powoli. Po wypiciu tej miksturki nie należy wychodzić na dwór, aby nie schłodzić organizmu!!!!
    Stosowałam 3 razy dziennnie przez 4 dni. Kaszel minął całkowicie, świetnie się czuję--- no mogę zagwaranrować że to dobry sposób na to paskudztwo jakie jest przeziębienie
    proponuje dodatkowo inhalacje super sprawa
    Kochani mogę te skuteczna miksturkę polecić każdemu kto jest w potrzebie.

Pozdrawiam cieplutko do zobaczenia na stronie forum

• Autor: krista Data: 2005-01-17 16:03:59

Pozdrawiam i zycze zdrowia, rada chyba dobra bo juz sprawdzona. A ja polecam ci cos na trzymanie rozgrzanych nog. Do skarpetek polecam nasypac zmielonej/puder/ gorczycy, zaczac od b.malej ilosci aby zobaczyc jak reaguje nasza skora, mozna tez stosowac dla dzieci, dobre na noc jak i na dzien.Pozdrawiam.

• Autor: inka21 Data: 2005-01-17 18:09:18

dobrze sprawdzają się oklady z rąk męskich, masaż( niekoniecznie erotyczny), odrobina czułości i opieki doprawionej łyczkiem koniaczku- polecam, inka21

• Autor: kamaxyz Data: 2005-01-18 07:35:44

Ineczko - Ewelinko jesteś super dzięki zastosuję ---- własnie te męską miksturkę papapa
    pozdrawiam cieplutko

• Autor: bahus Data: 2005-01-18 14:14:49

Oj bardzo chętnie skorzystam z przepisu, mimo że nic mi nie dolega. Trochę tylko zmodernizowałem recepturę. Odrzuciłem mleko i kilkakrotnie zwiększyłem dawkę. Bardzo polecam ten lek. :))))))))
    Bahus

• Autor: kamaxyz Data: 2005-01-18 14:27:56

dzięki ---- świetnie
    zastosuję --- dobra rada
    zmodernizowana recepturka zastosuję tylko sssssssaaaaaaammmmm koniaczek
    a tak serio --- ta misksturka jest rewelacyjna i pomaga
    pozdrawiam z pięknego Podlasia

• Autor: shoffix Data: 2005-01-18 15:55:26

Użytkownik bahusek napisał w wiadomości:
    > Oj bardzo chętnie skorzystam z przepisu, mimo że nic mi nie dolega. Trochę
    > tylko zmodernizowałem recepturę. Odrzuciłem mleko i kilkakrotnie zwiększyłem
    > dawkę. Bardzo polecam ten lek. :))))))))
    > Bahus

słyszałem, że przy tego typu profilaktyce, dla kurażu i wzmocnienia (organizmu) warto nad to dodać do "syropu" lampkę koniaku. A kurację prowadzić należy jeszcze 3 dni po ustaniu dolegliwości.
    (oj na dwór nie należy wychodzić ale do sklepu to chyba trzeba będzie )

P.S. przy takich lekach aż chce się człowiekowi przeziębić hihi bo one dobre i skuteczna są :-)

pozdrawiam,
    shiludek

......... \/ .........
    ........ /..\ ........
    .--o00- \-00o--.
    ......................
    ..... shoffix .....
    ......................

• Autor: kamaxyz Data: 2005-01-25 14:41:42

ABY WŁOSY BYŁY ŁADNE
    przez 2 tygodnie pić co drugi dzień przed snem 50g oleju kukurydzianego, do którego należy dodać 100ml świeżo wycisniętego soku z grejpfruta. Oprócz tego przyjmować po 1 łyżce stołowej tego oleju w trakcie śniadania i kolacji

włosy odzyskają naturalny blask zniknie łupież będą miały wygląd zdrowych i puszystych
    przepis mojej mamy
    pozdrawiam kamaxyz

Przejdź do pełnej wersji serwisu