no no. ale super. znam juz głos Borgi, Loli, Caritki i Inki. Autes czekamy, czekamy!! a Inka daje mi lekcje śląskiego hihi. Borgia dziękuję Ci za wspólne poranne herbatki. teraz czeka nas jedna wielka konferencja- taki gadulcowy babiniec. ale wtedy to juz się kompletnie nie połapię. hihihi
{antlers}{gossip}A tak po drodze mile panie wpadnijcie do mnie na herbatke,lub ja kto woli kawusię np.po wiedeńsku!!! zapraszam i pozdrawiam Lola{gossip}
Lola !!!! i Borgia!!!! jak fajnie was usłyszeć!!!! Borgia, dziekuje za przepis na naleśniki. były pycha.
Już się nie mogę doczekać ;)
Bahus
Ja tez czekam ludziki !!!! na wasze głosiki!!! nie moge sie doczekac na rozmowę !! pozdrawiam Was pa !!!!
WRRRRRRRR
:(((((((((((
w robocie poklikac sobie troche moge, ale juz gadac z wami to sie przeciez nie da.
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
marinik! jestem z Tobą - choć teoretycznie mogę sobie pogadać, nikt mi nie zabroni, ale o czym można klapotać przez telefon tak długo?
no no. ale super. znam juz głos Borgi, Loli, Caritki i Inki. Autes czekamy, czekamy!! a Inka daje mi lekcje śląskiego hihi. Borgia dziękuję Ci za wspólne poranne herbatki. teraz czeka nas jedna wielka konferencja- taki gadulcowy babiniec. ale wtedy to juz się kompletnie nie połapię. hihihi
{antlers}{gossip}A tak po drodze mile panie wpadnijcie do mnie na herbatke,lub ja kto woli kawusię np.po wiedeńsku!!! zapraszam i pozdrawiam Lola{gossip}