słuchajcie ludziki dostałam wiadomość że nasza Marelnka czuje sie dobrze, i ze we wtorek jedzie na 3 tygodnie do sanatorium.
jak się cieszę że wszystko jest dobrzeeeee. Marlenko wracaj do nas szybko. Tęsknie bardzo.
Wspaniale!!!!!!!!!!!!wiem bo poinformował mnie o tym fakcie Asiolek , i eureka!!!!!!!!radocha!!!!!!!!!!!!!!Marlenko zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!! bedzie dobrze!!!!!!!!!!!czekamy na Ciebie!!!!
słuchajcie ludziki dostałam wiadomość że nasza Marelnka czuje sie dobrze, i ze we wtorek jedzie na 3 tygodnie do sanatorium.
jak się cieszę że wszystko jest dobrzeeeee. Marlenko wracaj do nas szybko. Tęsknie bardzo.
hhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa! zdrowiej nam i wracaj do nas Marlenko,:)))))))))))))))))), inka21
Oj z tej okazji trzeba łyknąć dobrego piwa, a mam schowaną taką buteleczkę, na zdrowie....wracaj do nas szybko
Bahus
tak bardzo się cieszę - Marlenko kuruj się i wracaj szybciutko do zdrowia i wracaj do nas szybciutko -
Wspaniale!!!!!!!!!!!!wiem bo poinformował mnie o tym fakcie Asiolek , i eureka!!!!!!!!radocha!!!!!!!!!!!!!!Marlenko zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!! bedzie dobrze!!!!!!!!!!!czekamy na Ciebie!!!!
{heart}tomy to dla ciebie, do zobaczyska
Prosze pozdrowic serdecznie mtomy od marinika.
:)))))))))
i przykazac PILNY powrot na WZ.