Forum

Kuchenne porady

naczynia Tupperware

• Autor: Tapsia Data: 2005-01-31 12:39:59

Czy ktoś z Was używa w swojej kuchni naczyń Tupperware?Podobno jest jakaś niesamowita miska do wyrabiania ciasta........Słyszałam,że w takiej misce ZAWSZE!!!! się udaje ciasto drożdżowe i to podobno bardzo małym nakładem pracy.Nie trzeba wyrabiać ciasta rękoma tylko wykonuje się jakieś tajemne okrężne ruchy (jak kierownicą).Jeżeli ktoś ma w tym temacie doświadczenie (choć mikre) to bardzo proszę o kontakt na łamach tej strony.Z góry dziękuję.

• Autor: Krysia5 Data: 2005-01-31 13:17:31

• Autor: Asiolek Data: 2005-01-31 17:11:39

tak tak to prawda. tez mam sporo rzeczy z tego. miska jest super!!!! i reszta tez. jest taka fajna łopatka do ciasta- polecam. :):):):):):)

• Autor: barbarka42 Data: 2005-01-31 17:38:03

Muszę przyznać że pierwsze słyszę o naczyniach Tupperware. Wszystkie je wychwalacie i dlatego, chcę się dowiedzieć dlaczego warto kupić, dlaczego są niezawodne, dlaczego są super? Z góry dziękuję !!!

• Autor: ewa.ko Data: 2005-01-31 17:57:39

Możesz wejść na stronę www.tupperware.pl i dowiedzieć się czegoś więcej.

• Autor: barbarka42 Data: 2005-02-01 00:20:45

Wolę usłyszeć odpowiedz od osób które korzystają z tych naczyń. Mimo wszystko dziękuję za podpowiedz.

• Autor: Tapsia Data: 2005-02-01 08:15:59

ja również próbowałm się czego dowiedzieć ze stronu Tupperware.Niestety prócz ogólnych informacji.które już posiadam nieiwle więcej udało mi się dowiedzieć.Myślę,że najlepsze są informacje od użytkowników - stąd moja prośba.Mam nadzieje,że znajdą się chętni i coś podszepną.Narazie pozdrawiam cieplutko wszystkich Zarłoczków.

Przejdź do pełnej wersji serwisu