Forum

Rozmowy wolne i frywolne

dziękuję

• Autor: Asiolek Data: 2005-02-02 02:09:50

chcę tylko powiedzieć że: bardzo lubię tą stornkę , bardzo lubię tego czata , bardzo lubię ludzi których tu poznałam , bardzo lubię gotować , bardzo lubię tu być i już. Dziękuję WAM że jesteście.

• Autor: inka21 Data: 2005-02-02 08:10:20

miło z twojej strony, , ja też cię lubięinka21

• Autor: seruś Data: 2005-02-02 08:52:57

{daisy}Asiu kochana ,sama wiesz...ja z Tobą codziennie to juz tradycja,cieszę sie że Cie tu poznałam!!!!cieszę się również że natrafiłam na tak fantastyczną stronke!!!!!!!{antlers}{love}Lola

• Autor: ekkore Data: 2005-02-02 10:14:29

Ja też się cieszę, że Ciebie Asiu i Was wszystkich poznałam. Na razie jestem na etapie uzależnienia, może z biegiem czasu mi przejdzie choć troszkę.
    A chat jest moim pierwszym, który nie kojarzy mi się z bełkotem... da sie przynajmniej normalnie porozmawiać.

Pozdrawiam wszystkich gorąco i cieplutko

• Autor: Tapsia Data: 2005-02-02 12:11:59

Nie mogę odmówić sobie przyjemności dołączyć się do tych radosnych słów.Ja także czuję się na teych stronach fantastycznie.Myślę,że jestem już uzależniona - tak przynajmniej odbiera mnie rodzinka.Ale niech tam sobie myślą co chcą - ja wiem swoje z Wami jest mi znacznie znacznie rażniej.Czuję się tak jakbym Was znała całe wieki.Całuje Wszystkich cieplutko

Przejdź do pełnej wersji serwisu