Forum

Rozmowy wolne i frywolne

podziękowanie !

• Autor: inka Data: 2005-02-05 23:08:26

Szczegolne podziękowania dla shoffix-a za wielka pomoc przy usuwaniu - robli i innych takich. Za czas mi poświęcony, za cierpliwość,wyrozumiałość - shoffix potrafił poprowadzić mnie krok po kroku (mnie laika - nieuka komputerowego) tak,żeby naprawić to co zepsułam. Jeszcze raz bardzo,bardzo Ci shoffix DZIEKUJĘ. Jest strona WZ - niesamowita strona - tu znależć można pomoc we wszystkim. Potrzebujesz cos ciekawego ugotować - wszyscy Ci pomogą , czegoś nie wiem -tu znajdę pomoc, o cokolwiek zapytam - tu znaja odpowiedz, szukasz bratniej duszy? - tu znajdzesz - Tu na WZ jestem poprostu wsród PRZYJACIÓŁ. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM - JESTEŚCIE WSPANIALI !

• Autor: jolus Data: 2005-02-06 00:13:34

Irenko kochana jak Ty to pięknie ujęłaś!! Zgadzam się z Tobą - ja tez tu sie bardzo dobrze czuje i codziennie zaglądam. A co do Shoffixa - to poprostu bardzo dobry człowiek, życzliwy, pomocny w kazdej chwili a na dodatek wirtualny ojciec chrzestny Amelki!!
    Takiego to ze świeczką teraz szukać!!

• Autor: mariam Data: 2005-02-06 12:48:49

Nie wiem o co chodzi ale z Twoim ostatnim zdaniem zgadzam się absolutnie!!!!!

• Autor: bahus Data: 2005-02-06 13:14:17

Użytkownik inka napisał w wiadomości:
    Jest strona WZ - niesamowita strona - tu
    > znależć można pomoc we wszystkim. Potrzebujesz cos ciekawego ugotować -
    > wszyscy Ci pomogą , czegoś nie wiem -tu znajdę pomoc, o cokolwiek zapytam - tu
    > znaja odpowiedz, szukasz bratniej duszy? - tu znajdzesz - Tu na WZ jestem
    > poprostu wsród PRZYJACIÓŁ. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM - JESTEŚCIE
    > WSPANIALI !

To, że ta strona jest taka jak ją opisałaś, to również i Twoja zasługa.....przecież tworzymy ją razem i od nas zależy, czy będzie tu nadal tak superowo. Tak fajnej strony i tak "przyjaznego" forum, nigdzie w internecie nie spotkałem. (a co do Zająca to zgadzam się całkowicie)
    Bahus

• Autor: shoffix Data: 2005-02-06 19:03:45

No a ja muszę z tego miejsca, tu i teraz pochwalić irenkę :-)
    Trochę nabałaganiło się jej w komputerze... ale nie poddała się. Uważnie słuchała i notowała. Stoczyła bój ze szpiegami na awaryjnym polu bitwy. Tylko ona i fałszywe wpisy, bez miecza i topora, gołymi ręcami ubiła. Sama.
    Kosztowało to niestety zuzycie kilu opakowań chusteczek do ocierania czoła z potu, pakiet kartek, ołówków ... i utratę ulubionych "klocków", ale...
    jak jest wojna - są i straty, i są zabici.
    Brawo irenko!

pozdrawiam,
    shiludek

......... \/ .........
    ........ /..\ ........
    .--o00- \-00o--.
    ......................
    ..... shoffix .....
    ......................

• Autor: inka Data: 2005-02-06 23:19:21

i sami widzicie , mówcie co chcecie - TAKIEJ DRUGIEJ STRONY NIGDZIE NIE ZNAJDZIECIE - możecie chodzić i szukać po całym necie - a ludzi wspaniałych ,serdecznych,przyjaznych - tylko tu znależć możecie .

Przejdź do pełnej wersji serwisu